Hängande fågelholk Malaga WoodStone® 32 mm

[SE] 10 Year Guarantee
FSC

Fågelholkar av träbetong Woodstone®

Fågelholkar av träbetong Woodstone®

Träbetong låter inte så hemtrevligt, men detta naturliga och gedigna material erbjuder bekväma bon åt trädgårdens fåglar. Blandningen av träfiber och betong bidrar till stabil temperatur i boet, inte så växlande som i andra holkar. Detta är särskilt viktigt under häckningstiden, och ger bättre överlevnadschanser för fågelungarna. De isolerande egenskaperna hos träbetong gör att temperaturen i boet snabbt når upp till den idealiska värmen. Det ger också bättre möjlighet för fåglarna att klara av en andra kull. Den grova strukturen inuti holken gör att ungarna får bra fäste och det blir lättare för dem att lämna boet.

Mer information

Hängande fågelholk Malaga WoodStone® 32 mm
Artikelnummer 904960119
399,90 kr
Köp tillsammans och spara
399,90 kr
+
Bomaterial och häckningsmaterial 50 g
-2,50 kr
44,90 kr
+
"Äpple" behållare för bomaterial
-5,00 kr
69,90 kr
+
Snäckkalk
-10,00 kr
79,90 kr
=
Spara 17,50 kr
577,10 kr

Holken Malaga av träbetong ser inte bara ut som en naturlig häckningsplats utan har dessutom andra fördelar. Den består av två delar som man enkelt sätter ihop. Den stabila bygeln som ingår i leveransen ger en trygg upphängning i en gren eller på något annat ställe som du väljer.

Malaga har hålstorleken 32 mm. Det gör den perfekt för större mesar, såsom talgoxar, men den passar också för andra fågelarter. Det beror inte minst på de fördelar som materialet träbetong har. Det är isolerande samtidigt som det andas. Temperaturen i holken håller sig därför jämnare, vilket ger förutsättningar för en lyckad häckning.

Den här hållbara holken kommer du att få glädje av under lång tid.

Längd
18cm
Bredd
18cm
Höjd
25cm
Hålstorlek
32mm
Färg
Grön
Material
WoodStone
Vikt
2,4 kg