Leverans & Retur

NÄR KOMMER MINA VAROR?

Vi försöker behandla din beställning samma dag som den kommer in. Varorna skickas med posten/ DHL och levereras 2-5 arbetsdagar efter det att vi har fått in ordern. När det gäller beställningar av växter tar det 1-2 dagar extra eftersom plantorna inte görs i ordning för att skickas förrän vi har fått beställningen, och alltså inte finns packade i lagret. Vi hoppas på förståelse för detta.

Vad händer om du inte är hemma? Då lämnar PostNord/DHL ett meddelande där det står var du kan hämta din beställning.

Rimliga försandelsekostnader
Administrations- och fraktkostnader på 70 kr per
beställning tillkommer. För beställningar på mer än
800 kronor är frakt- och administration GRATIS.

 

BETALNING?

Betalning kan göras online(PayPal, Visa, MasterCard, Maestro) i samband med beställningen, eller med den faktura som sänds tillsammans med varorna, och i så fall inom 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. Vi ber dig att ange kund- och fakturanummer vid betalning av medsänd faktura.

Vivara Naturprodukter
Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Telefon: 031 401780
E-mail: info@vivara.se

Måndag till fredag från 09:00 till 16:00.

MOMSregister: SE502069984801
Bankgiro: 5898-8486
IBAN: SE9750000000052771020459
BIC: ESSESESS

CJ Wildbird Foods Limited 
The Rea, Upton Magna, Shrewsbury, Shropshire SY4 4UR, United Kingdom
Organisationsnummer: 2101581 England

 

BYTESRÄTT?

Den allmänna bytesrätten är beskriven nedan, och beskriver det kontraktsmässiga förhållandet mellan kund (i fortsättningen benämnd dig/du) och företaget Vivara Naturprodukter (i fortsättningen benämnt oss/vi), och att båda partner accepterar dessa villkor utan förbehåll. Dessa villkor gäller såvida inte något annat överenskommits skriftligen. När du gör din beställning utgår vi från att du har läst igenom och accepterat dessa villkor utan förbehåll, eftersom det är viktigt för dig liksom för oss, både för att skydda dina rättigheter som värdefull kund och för vårt eget företags rättigheter. På detta sätt skapas en förståelse mellan dig och oss.

När du betäller varor via telefon, skriftligt eller via internet har du 14 dagars bytesrätt.

Ångerrätten gäller från och med det att kunden har mottagit varorna. Om du inte är nöjd med varan inom 14 dagar betalar vi tillbaka varans pris.

För att kunna använda ångerrätten, skall du senast 14 dagar efter mottagandet, meddela oss varför du inte är nöjd med din betällning.

Följande vilkor gäller för ångerrätten: att betällningen återsänds i samma skick som vid mottagandet. Om varan inte återsänds i originalskick, besiktigar vi varan och värderar försäljningsvärdet.


Omkostnader vid retur av varor bekostas av mottagaren, om inte annat är avtalat.

Du kan sända tillbaka varor på två sätt:

  • Du kan vägra att ta emot paketet eller inte hämta ut det. I detta fallet ber vi dig att informera paketombudet eller oss att paketet kommer att returneras till Vivara Naturprodukter.
  • Du kan motta paketet och senare, inom 14 dagar returnera paketet till oss. Om du gör detta ber vi dig att sända med en kopia av fakturan för de köpta varorna, som dokumentation av de returnerade varorna du har köpt hos oss, samt kontakta oss om hur paketet skall returneras.
  • Alla produkter som du returnerar till oss skall vara väl inpackade.


Märk paketet "Ångerrätt" och lägg med en kopia av fakturan, som dokumentation, över de köpta varorna från Vivara Naturprodukter. Beloppet returneras genom att pengarna överförs till ditt konto, så kom ihåg att ange Reg. samt Konto nr.

Vi råder dig att returnera via t ex Posten så att du kan följa försändelsen.Därmed har du mera kontroll över var paketet är och när det blir leverat till Vivara Naturprodukter. Dessutom har du möjlighet att efterlysa paketet om det inte har blivit levererat.

Varor som returneras utan porto eller som måste lösas ut kommer inte att mottas av Vivara Naturprodukter