Allmänna villkor

Följande villkor gäller när du som privatperson handlar via någon av Vivaras kanaler. För att handla på Vivaras e-handel eller via telefon skall du vara över 18 år och folkbokförd i Sverige.

Priser och tillgänglighet

Alla priser på Vivara.se visas inklusive moms, men exklusive fraktkostnader om inget annat anges (läs mer under 'Frakt, leverans och retur').
Vi utvecklar hela tiden våra produkter, vilket innebär att beskrivningar, bilder och priser kan komma att ändras utan föregående information. Vi reserverar oss för prisfel och prisjusteringar.
Vi gör hela tiden vårt allra bästa för att vår information skall vara korrekt, men det kan inträffa att det uppstår fel. Därför kan vi inte garantera att informationen på Vivara.se alltid är korrekt, viket även gäller prisangivelserna.
Vikt och mått på produkterna är ungefärliga.
Observera att alla våra fågelmatare/matningssystem levereras utan mat, såvida det inte klart anges att maten ingår.
Produktbilderna är avsedda för att ge inspiration.

Frakt, leverans och retur

Fri frakt med PostNord på inköp över 900 kr. För beställningar som understiger 900 kr utgår en fraktavgift på 90 kr. Se ytterligare detaljer och vår policy för Leverans och retur.

Betalningsvillkor

Betalning kan göras online via Klarna - Betala Senare, PayPal, Apple Pay eller kortbetalning i samband med beställningen. Observera att vi inte tar emot kontant betalning.

Bankgiro: 5898-8486
IBAN: SE9750000000052771020459
BIC: ESSESESS

Rabatter

Om man vill använda sig av en rabattkod, måste den anges direkt i början av samtalet när man gör en telefonbeställning. När det gäller beställningar online skriver man in rabattkoden vid varukorgen i samband med utcheckningen i kassan.
Om inget annat anges så exkluderar rabatten fraktkostnaden.
Rabatter kan inte dras i efterhand.
Rabattkoder kan bara användas före det utgångsdatum som anges för rabatten. Om inget annat anges kan rabatten bara användas för en order per kund och kan inte användas i samband med något annat specialerbjudande. Bara en rabattkod kan användas per köp.
Månadens erbjudanden gäller under samma månad / så länge lagret räcker.
Säsongerbjudanden gäller under samma säsong / så länge lagret räcker.
Outlet gäller tills vidare / så länge lagret räcker.

Vivara Ekorrutmaning

För att delta måste du ha köpt en Fröautomat Leto efter den 9e september 2022. Du måste ha mailat videon på en ekorre som kommer åt fodret i Fröautomat Leto till info@vivara.se och den måste ha godkänts. Ett års försörjning av fågelmat består av 60 kg Fågelfrö Hi-Energy skalade (no mess) och 200 talgbollar. Utmaningen gäller så länge lagret räcker. 

Produktinformation

All vår mat innehåller nötter och/eller spår av nötter eftersom alla våra produkter lagras där nötter finns. Även om vår mat är av högsta kvalitet är den inte lämplig för konsumtion av människor.

Personuppgifter och Cookies

Genom att använda den här webbplatsen accepterar du följande villkor för användningen, inklusive vår policy när det gäller Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Copyright

De här nätsidorna och många av de produkter och bilder som visas är skyddade av copyright och/eller upphovsrättsbestämmelser. Det kan också finnas andra typer av upphovsrättsligt skydd när det gäller vissa produkter.
CJ Wildbird Foods Europe BV innehar alla typer av upphovsrätt och ensamrätten till intellektuella prestationer i olika former. Kopiering av text eller bilder liksom direkt länkning till bilder är förbjuden.

Vivara / CJ Wildlife

Vivara / CJ Wildlife är varumärket för CJ WildBird Foods Europe BV:

CJ Wildbird Foods Europe BV
Overloonseweg 11a/c
5821 EE Vierlingsbeek

(ICO) Registreringsnummer för dataskydd: Z5474575
Företagets registreringsnummer: 81114931
Momsregistreringsnummer: NL 861937661B01

Vivara Naturprodukter
Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Sverige momsregistreringsnummer: SE502069984801
Sverige organisationsnummer: 502069-9848