Apollo™
NYSKAPANDE DESIGN OCH ENKEL HANTERING

Apollo™ serien

Den här serien med matare ut utformad tillsammans med fågelexperter. Tonvikten ligger på att den skall vara lätt att sköta, att den ska vara hållbar och att den ska passa till fåglarnas sätt att äta. Tack vare det smarta "Click & Go" - systemet, kan botten, locket och öppningarna lätt tas bort för att rengöra den och fylla den snabbt och utan några speciella verktyg. En annan praktisk sak är luftningssystemet i locket, som hindrar kondens inuti röret och som gör att maten håller sig fräsch längre.

Till Apolloserien

De senaste 6 åren har Apolloserien blivit en klassiker hos oss. Den är populär både hos våra kunder och hos fåglarna.

Fågelfrö Hi-Energy skalade (no mess)
Passar perfekt i fröautomaterna Apollo™

Hi-Energy skalade (no mess)

Det finns nog ingen fröätare som kan motstå Vivaras Fågelfrö Hi-Energy skalade (no mess). Utvecklat av experter, älskat av fåglarna. Det här är ett fågelfoder som har varit vårt mest omtyckta sedan det introducerades för mer än 20 år sedan- och det är inte så konstigt! Hi-Energy- delen i den här fröblandningen är rena dynamiten för fåglarna. Blandningen är sammansatt av experter och den innehåller malda solrosfröhjärtan, havremjöl och malda jordnötter. Det finns inga billiga tillsatser som utfyllnad och när vi säger No Mess (inget skräp) så betyder det att om mat faller ner på marken så kommer den inte att gro och växa upp till ogräs.

Till fågelfrö

Apollo™

Livekameror

Livekameror

Våra direktsända webbkameror har gett insyn dygnet runt vid mängder av matningsställen som lockar till sig olika fåglar under hela året. Ta en titt på de här kamerorna för att få idéer till hur du kan bjuda in olika fåglar till din trädgård och bästa sättet att använda våra produkter. Kamerorna visar en mängd olika matningssystem och olika slag av kombinationer av mat och matare för att kunna anpassas till alla slags trädgårdar, till och med på mycket begränsade utrymmen som balkonger och små innergårdar.

Vad kommer du att se?