Fågelmatare för vägg Christallo (återvunnen plast)

[SE]5 Year Guarantee
Fågelmatare för vägg Christallo (återvunnen plast)
Artikelnummer 936540119
399,90 kr

Foderhuset Mississippi är en av de mest uppskattade modellerna i vårt sortiment. Därför har vi nu producerat en variant med namnet Cristallo, av återvunnen och ny HDPE (högdensitets polyetenplast). Det gör den här favoritmodellen extra genomtänkt ur miljösynpunkt, eftersom ett syntetmaterial faktiskt har fått ett andra liv och inte belastar sophanteringen. Den dag foderhuset Cristallo har tjänat ut kommer också det självklart att kunna återvinnas.

Materialets utseende är svårt att skilja från riktigt trä. Det har flera fördelar. Det ruttnar inte, det är rovdjurssäkert och det är UV-beständigt och blir alltså inte blekt av solljus. Det här miljövänliga materialet är hållbart och vattenavstötande, vilket gör det långlivat. Vivara ger inte mindre än 5 års garanti. Du kommer att ha glädje av att bjuda fåglarna på foder från den här modellen och dessutom lämnar du ett bidrag till miljön.

För att fylla på mat fäller man bara taket framåt. Snart kommer du att kunna se fåglarna sitta och äta på alla sidor av det här foderhuset.

Längd
17cm
Bredd
12cm
Höjd
28cm
Material
Återvunnen plast (HDPE)