Fågelmatare Monte Rosa för energiblock (återvunnen plast)

[SE]5 Year Guarantee
Fågelmatare Monte Rosa för energiblock (återvunnen plast)
Artikelnummer 352010119
299,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Den hållbara energiblockhållaren Monte Rosa är inte bara snygg att se på utan har också den fördelen att den är tillverkad av återvunnet plastmaterial (HDPE). På det sättet återvinner vi ändliga resurser samtidigt som du får ett hållbart och tillförlitligt fodersystem. Självfallet är alla produkterna i den här serien återvinningsbara igen, när den tiden kommer.

Materialet har utformats med omsorg så att det får en naturlig utstrålning genom att ytan liknar trä. Därför är det lätt att passa in i en naturlig trädgård. Det återvunna materialet har ytterligare fördelar: det angrips inte av röta och skyddar mot både dåligt väder och plundrare som hackspettar och kråkor. Det är också UV-beständigt och blir alltså inte urblekt. De här egenskaperna gör att Vivara kan lämna 5 års garanti på de här produkterna.

Kort och gott: Med produkter av återvunnet material gynnar du inte bara fåglarna i din trädgård, utan hjälper också till att reducera de stora mängderna plastavfall. Det är något som alla har fördel av.

Hantering:
Alla Vivaras energiblock passar i energiblockhållren Monte Rosa. Skjut bara upp taket längs snodden och sätt energiblocket i hållaren. Vivara. Utformningen på undersidan erbjuder fåglarna ett bra grepp medan de äter.

Längd
7cm
Bredd
20cm
Höjd
25cm
Material
Återvunnen plast (HDPE)