Vivara Naturprodukter

stort tack för din telefonbeställning!

Vivaras produkter

din beställning

Vi strävar efter att skicka din beställning samma dag som vi mottar den, men oftast inom 1-2 dagar förutsatt att produkterna finns på vårt centrallager. När din beställning är packad och färdigbehandlad skickas även länk för spårning av ditt paket. Större beställningar kan medföra separata leveranser och separata spårningsuppgifter. Ditt paket skickas med PostNord och levereras hem till dig eller till närmaste ombud, beroende på ditt val via Postnords avisering, normalt inom 3-5 arbetsdagar. Vid hemleverans behöver du finnas på plats personligen med giltig legitimation för att kunna kvittera mottagandet av din beställning.

Mer information

Dina inköp stödjer djur och natur organisationer som vi samarbetar med

Djurskyddet räddar djur

djurskyddet räddar djur

Vivara har alltid sett upp till Djurskyddet och det fantastiska arbete de gör för djuren. De ligger oss varmt om hjärtat och vi är stolta över att kunna stötta Djurskyddet genom att bli en av deras företagsvänner. Vi kan på det sättet vara med och göra skillnad för djuren. Utan deras medlemmar skulle de inte existera. Fler medlemmar ger dem en ökad tyngd och större genomslagskraft i djurskyddsfrågor. Du kan välja att bli medlem i en av deras lokalföreningar eller direkt i Djurskyddet Sverige – oavsett vilket blir du också medlem i förbundet Djurskyddet Sverige.

Mer information

Toppsäljare

Livekameror

Livekameror

Våra direktsända webbkameror har gett insyn dygnet runt vid mängder av matningsställen som lockar till sig olika fåglar under hela året. Ta en titt på de här kamerorna för att få idéer till hur du kan bjuda in olika fåglar till din trädgård och bästa sättet att använda våra produkter. Kamerorna visar en mängd olika matningssystem och olika kombinationer av mat och matare för att kunna anpassas till alla slags trädgårdar, till och med på mycket begränsade utrymmen som balkonger och små innergårdar. Pause Mute Remaining Time -0:00 Fullscreen

Vad kommer du att se?