VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Stövlar & skor

Stövlar & skor

Stövlar & skor
 
Tofflorna Nelda håller dig varm med äkta fårull. Utsidan är av fårmocka medan insidan är av mysig ull. Det här är mjuka och bekväma tofflor som är lätta att ta på och som har en slitstark sula av gummi. Tillverkaren Texelana framställer sina tofflor helt av naturmaterial som uppfyller stränga EU-normer. OBS!  Beställ tofflorna i ett skonummer större än det du normalt brukar ha. Fårull håller dina fötter härligt varma och luftiga. Färg: brun Utsida: fårmocka Foder: fårull
NYHET
Tofflorna Sarah håller dig varm med äkta lammull. Den stadiga och slitstarka gummisulan ger dem stadga. Öppningen är vid, så att de är lätta att ta på. Insidan är helt av ull medan utsidan är av garvad mocka (som en ut-och-invänd lammfäll). Tillverkaren Texelana framställer sina tofflor helt av naturmaterial som uppfyller stränga EU-normer. OBS! Beställ tofflorna i ett skonummer större än det du normalt brukar ha. Materialet, ull och mocka  håller dina fötter härligt varma och luftiga.   Färg: brun Utsida: fårmocka Foder: fårull
NYHET
Stöveln Arctic Weekend, av märket Muck Boot® förenar mode och funktion. Den här medelhöga gummistöveln för vinterbruk är 100 % vattentät. Inuti håller ett mjukt och mycket hållbart fleecefoder fötterna härligt varma. CR - Flexskum-Neopren anpassar sig efter fötterna och rörelsen i varje steg. Den ultralätta EVA-mellansulan ger ytterligare stötdämpning och gör stöveln perfekt för längre vandringar. Den förstärkta klacken ger extra stabilitet och gör stöveln ännu mer hållbar. Arctic Weekend är inte bara en mycket bekväm stövel, utan den har också utformats så att fötterna och tårna hålls varma till och med i extrem kyla (-30°C till -10°C) . Tack vare den praktiska öglan är det lätt att ta på stöveln. Det flexibla skaftet är 28 cm högt. Den prydliga svarta färgen passar till det mesta. Sist men inte minst är den lätta yttersulan av gummi gjord för att man inte så lätt skall halka.
NYHET
Modern, praktisk, snygg: Den här 20 cm höga stöveln Arctic Après slip-on håller fötterna varma och torra hela vintern. 5 mm CR Flex-skum anpassar sig efter din fots konturer och rörelser under hela steget. Den ultralätta EVA-mellansulan ger ytterligare stötdämpning och gör stöveln idealisk för längre promenader. Den robusta yttersulan ger ett säkert grepp. Inuti stöveln håller ett mjukt och tåligt fleecefoder fötterna härligt varma, till och med vid extrem kyla (-30 °C till -10°C). Ytterligare plus är den trendiga fuskpälskanten och den perfekta passformen. Vad mer kan man önska sig?
NYHET
En perfekt stövel från Muck Boot®-sortimentet. Den helgjutna sulan med kraftig profil ser till att ge ett säkert grepp. Derwent II står för kvalitet, funktionalitet och bekvämlighet. Förstärkt tå och häl plus en formgjuten anatomisk fotbädd ger den här stöveln hög komfort. 5-mm CR-Flex-skum anpassar sig efter fotens konturer och rörelser i varje steg. Fodret av PK-Mesh är perfekt för användning i fukt och väta. Eftersom Derwent II är 100 % vattentät håller den fötterna härligt torra och varma. En stövel som passar året runt.
NYHET
Muckmaster motsvarar professionella krav och hör till de mest sålda av alla Muck Boot®-modellerna. Skaftet avslutas av en stretchdel med dragsko, vilket gör att den sluter tätt mot vaden. På det viset stannar värmen inne i stöveln och kölden utanför. Naturligtvis är Muckmaster“ (5-mm Neopren, plus 4 lager stretchnylon) vattentät och den är härligt lätt. Den flexibla gummiklacken ger ytterligare stabilitet. Inuti stöveln är materialet förstärkt 2 mm termoskum för extra värme. Den formgjutna EVA-mellansulan med av atomisk fotbädd ger extra stöd åt foten. En robust yttersula med kraftig profil ger maximalt skydd och optimal stabilitet. Skaftet är 41 cm högt, så smutsstänk behöver man inte bekymra sig om.
NYHET
Muckmaster motsvarar professionella krav och hör till de mest sålda av alla Muck Boot®-modellerna. Skaftet avslutas av en stretchdel med dragsko, vilket gör att den sluter tätt mot vaden. På det viset stannar värmen inne i stöveln och kölden utanför. Naturligtvis är Muckmaster“ (5-mm Neopren, plus 4 lager stretchnylon) vattentät och är härligt lätt.   Den flexibla gummiklacken ger ytterligare stabilitet. Inuti stöveln är materialet förstärkt 2 mm termoskum för extra värme. Den formgjutna EVA-mellansulan med av atomisk fotbädd ger extra stöd åt foten. En robust yttersula med kraftig profil ger maximalt skydd och optimal stabilitet. Skaftet är 41 cm högt, så smutsstänk behöver man inte bekymra sig om.  
NYHET
Tremont Supreme är en hög damstövel av gummi. Den eleganta avslutningen av skaftet med broderi i färg och ett snyggt metallemblem ger stöveln det där lilla extra, utan att man har prutat på varken komfort eller skydd. Det eleganta utseendet förstärks av den speciella matta gummiytan.  Hälen är smalare vilket ger bättre stegkomfort och det förlängda skaftet gör att snö och modd inte kommer in i stöveln. Den vattenavstötande behandlingen ser till att fötterna hålls torra under hela dagen och det mjuka fleecefodret skyddar mot kyla (-30 °C till -10 °C). Den extratjocka EVA-innersulan ger en utmärkt stegupptagning och stabilitet. Det stötdämpande materialet (CR-Flex-skum) anpassar sig till fotens konturer och rörelser och ger en utmärkt komfort. En attraktiv damstövel, som passar till alla stilar.
NYHET
Damstöveln Arctic Lace Medium är en perfekt kombination mellan funktion och mode. Den håller dig varm och torr ända ned till 30 minusgrader samtidigt som den trendiga modellen med sin vita konstpälskant passar in var som helst Arctic Lace Medium är 100 % vattentät. Den har ett varmt fleecefoder och en räfflad sula som gör den tryggare vid modd och snöhalka. EVA-fotbädden ger extra dämpning och därmed bättre komfort vid promenader.  
NYHET
Muckster II är snygga och praktiska gummiboots i damstorlekar från Muck Boots. De är perfekta hemma och i trädgården. Innermaterial är gjort av airmesh, som bidrar till att hålla fötterna svala under arbetet. Yttersulan är av stabilt gummi och är grovmönstrad för bästa stabilitet.  
NYHET
Muck Boots platta gummiboots Muckster II är perfekta för arbete runt hemmet och i trädgården, när det är vått eller moddigt. Men de kan också användas inomhus efter en lång arbetsdag. Sulan ger stabilitet och extra komfort och innermaterialet av airmesh ventilerar fötterna så att de håller sig svala.  
NYHET
Gummistöveln Arctic Weekend från Muck Boots passar perfekt för olika aktiviteter utomhus. Den här moderiktiga stöveln har ett snyggt krokomönster och den har ett Xpress-Cool-foder, som håller fötterna härligt svala under varma dagar. Stövlarna är lätta att ta av och på tack vare den 10 mm höga kanten med praktiskt dragband. Stövlarna är resistenta mot olja och olika kemikalier. De är lätta att rengöra med vatten och en neutral såpa eller tvål.