VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Rusty & vänner

Rusty & vänner

Rusty & vänner
 
Stämplar med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling. Den fjärde stämpeln har ett motiv av skogens löv. Fyra stämpeldynor (svart, grön, blå och orange) gör setet komplett. För barn över 3 år. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner.
 
Trepack med suddgummin med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling, som hjälper till om blyertslinjerna inte har blivit som du ville. Ett roligt tillskott i pennskrinet. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner.
 
Den här fina lunch och kylväskan i en glad turkos färg har ett tryck med motiv av den lilla räven Rusty. Den är bra isolerad på insidan och stängs med ett blixtlås, så att maten håller sig härligt fräsch på utflykten. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
NYHET
Ta med Honey när du är ute på äventyr! Den söta igelkotten är stjärnan på den här fina lunch- och kylväskan i naturfärger. Den är bra isolerad och med blixtlås och håller utflyktsmaten fräsch. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Håll drycken varm (eller kall) med den här prydliga termosen, med sina bilder av den lilla räven Rusty. Idealisk för nästa utflykt eller picknick. Det praktiska locket är samtidigt en mugg. Mått Längd: 21 cm Ø: 7 cm Rymd: 350 ml
 
Det blir ännu roligare att lära sig gå om man har en dragleksak av trä. Ella följer med vart man än tultar om man bara håller fast i snöret. En söt lekkompis. Vad mer kan man önska? Mått: 14 x 9,5 cm, snörlängd 55 cm
 
Den här får ju bara inte saknas i ett pennfack som tillhör ett barn (eller andra med ungdomligt sinne). En linjal med igelkotten Honey. Den är 21 cm lång och 5 cm bred på bredaste stället och har markeringar för 15 cm angivna.
 
Den här lilafärgade lunch-och kylväskan är tryckt med bilder av Herr Grävling. Den är bra isolerad och försedd med ett blixtlås och håller utflyktsmaten härligt fräsch. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
 
I de här färgglada lunchlådorna med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling, håller saker sig fräscha längre. De har tre olika storlekar och kan staplas i varandra för att spara plats. En blå burk med räven Rusty (12 x 12 x 5 cm), en gul med igelkotten Honey (10 x 10 x 4,5 cm) och en lila med Herr Grävling (9 x 9 x 4 cm). Kan inte användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Fria från Bisfenol A. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner
Denna produkt är tillfälligt slutsåld