Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK
  • Mjölmask / Levande foder

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Mjölmask / Levande foder

Mjölmask / Levande foder

Fåglarnas favoritföda!
Den här proteinrika maten kan de inte motstå. Med mjölmask blir fåglarnas behov av protein mycket bra tillgodosett. Dessutom motsvarar mjölmaskar väldigt nära det som fåglarna kan hitta i naturen. De levande minimjölmaskarna är något som fågelungarna mår väldigt bra av.

Förvaring av levandefoder 

• Maskarna levereras i en försluten perforerad behållare. Förvara maskarna svalt  (5 -10 ° C) i ett kärl med släta väggar. Vid sval förvaring behöver de inget foder. Hållbarheten är ca 4 veckor från leverans. 
• Mjölmaskar är levande varelser och de behöver syre. Under transporten får de syre tack vare att vi packar dem i en perforerad behållare. 
• Mjölmaskar förvaras bäst svalt i kylskåp eller källare. I låg temperatur går de in ett slags dvala och blir inaktiva. Det gör att de inte behöver någon mat, men de behöver kunna andas!

Leveranstiden på mjölmask kan variera, eftersom vi tar hänsyn till väder, om det är veckoslut eller infaller någon helg.

Mjölmask / Levande foder
Levande mjölmask
 
Mjölmask lämpar sig för utfordring under hela året. Denna proteinrika delikatess är helt oemotståndlig för många fågelarter. Mjölmaskarna levereras i en väl tillsluten platstbehållare och de ska förvaras svalt och torrt.
Från 23:-
Små mjölmaskar
 
Levande, men luktfria! Dessa små mjölmaskar är mycket populära hos fågelungar som håller på att lära sig att själv hitta mat. Det är egentligen inga maskar, utan insektslarver. De proteinrika mini-mjölmaskarna levereras i hygieniska och väl förslutna plastbehållare, och håller sig länge (4 till 6 veckor) om de förvaras i kylskåp.
Från 35:-
Frystorkad mjölmask
 
Frystorkad mjölmask görs med en speciell frysteknik, vilket gör att näringen bibehålls maximalt. Maskarna är välgödda. 100 g (+/- 2400 st.)
Tillfälligt Slutsåld
Foderskål för mjölmaskar (utan foder)
 
En liten matskål för frystorkade mjölmaskar (kan också användas för andra sorters foder). Denna matskål passar överallt, på trädgårdsbordet eller på balkongen. ø 8,5 cm. Höjd 4 cm
Torkad mjölmask
 
Mjölmask är en läcker, proteinrik föda för många av trädgårdens fåglar. De är egentligen inte maskar, utan larver av mjölbaggar. Fåglarna kan helt enkelt inte motstå denna delikatess. Mjölmaskarna levereras i väl tillsluten förpackning. Så länge det inte är minusgrader kan man ge denna förstklassiga näring till fåglarna. Vi har egen uppfödning av mjölmaskar.
Från 28:-
Buffalomask
 
Buffalomask är idealisk som foder för små insektsätare.
Från 30:-
Vaxmott (Galleria mellonella)
 
Vaxmott är riktigt bra mat för fåglar! En fördel med vaxmott är att de är lättsmälta. Vaxmott är mycket närings- och proteinrika.
Från 20:-
Nybörjarpaket med mjölmask
 
Mjölmask är begärlig föda för många slags trädgårdsfåglar, men är speciellt omtyckt av  rödhakar. Det här fördelaktiga erbjudandet ger dig en bra start när det gäller att bjuda på mjölmask. Paketet består av 50 g. torkad mjölmask och en foderbehållare av konstmaterial.
Mjölmaskfoder
 
Om man vill lagra mjölmaskar en längre tid bör de utfodras med mjölmaskfoder. Dessutom bör man ge dem finriven gurka eller morot för att de ska få i sig vätska.
Från 20:-
Extrastora daggmaskar (Dendrobena) - 15 st.
 
BESTÄLLNINGAR AV LEVANDE FODER KOMMER EJ ATT SKICKAS I SOMMARMÅNADERNA(+/- JUNI/JULI). Vi rekomenderar att du under tiden använder dig av torkade eller oljiberikade mjölmaskar. Daggmask är en naturlig föda för olika fågelarter. Vivaras extrastora daggmaskar är mycket aktiva, friska och rejält stora. De är perfekta som foder för olika slags trastar. Efter leveransen håller sig maskarna omkring 3 veckor om de förvaras svalt.
Blandade daggmaskar - 40 st.
 
BESTÄLLNINGAR AV LEVANDE FODER KOMMER EJ ATT SKICKAS I SOMMARMÅNADERNA(+/- JUNI/JULI). Vi rekomenderar att du under tiden använder dig av torkade mjölmaskar. Den här blandningen av olika slags daggmaskar av varierande storlek är en delikatess för många av trädgårdens fåglar, som rödhakar, olika trastar och dessutom för igelkottar. Efter leverans håller sig maskarna omkring 3 veckor om de förvaras svalt.
Konserverad mjölmask - 35 g
 
Proteinrik näring går att få även utan att man har levandefoder. Fördelarna med dessa frystorkade mjölmaskar är att de inte förändras i smak, att de håller sig länge och att de väger litet och tar litet plats.  35 g
Fågelholkpaket WoodStone XXL
 
Med ett fågelholkpaket WoodStone XXL bjuder man fåglarna på riktigt fina boställen. Paketet innehåller två stycken holkar av träbetong, den halvöppna holken "Barcelona“ plus holken "Sevilla“ med ovalt ingångshål. Dessutom ingår 100 g proteinrika torkade mjölmaskar. Nu blir din trädgård en riktigt attraktiv plats för fåglar!
Denna produkt är tillfälligt slutsåld

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook