VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Energirullar

Energirullar

Fettprodukter är verkligt populära. Därför har vi tagit fram en ny variant – energirullen. Det är en näringsrik läckerbit för många fågelarter såsom mesar, finkar, nötväckor, hackspettar och rödhakar. Rullarna kan serveras på olika sätt; på marken, i foderhus eller i speciellt anpassade hållare.Energirullar
 
Detta paket består av en hållare för energirullar samt två energirullar med insekter. Nu till förmånligt pris! (Hållare inklusive två energirullar)
 
Våra nya energirullar (85 g) är gjorda av högvärdiga fetter och jordnötsmjöl, med tillsats av nigerfrön och torkade insekter. Ett energirikt fettillskott med värdefulla kalorier och näringsämnen.
 
Fodersystem som ser ut som en trädstam. Man sätter in energirullarna i öppningarna och kan på så sätt erbjuda sex energirullar samtidigt. Fyll den med de här läckerbitarna så kommer fåglarna inte att kunna hålla sig borta. levereras utan energirullar
 
Dekorativ hållare för två energirullar. Mesarna kommer att satsa allt på att nappa till sig en bit av energirullen. Andra fågelarter blir lika förtjusta över detta foder och kan lätt slå sig ner på denna hållare. Det finns alltid någon plats att sätta upp denna kompakta hållare. (levereras utan energirullar)
 
De här energirullarna är gjorda avvegetabiliskt fett och en nyttig blandning av säd och fettrika fröer. Enläckerhet för både fettälskare och fröätare. Lägg ut dem på ett fågelbord ellersätt i dem i vår speciella hållare. Det kommer inte att ta lång stund förrän deförsta gästerna dyker upp!
NYHET
Består av en 'trädstam', hallare for energirullar samt 3 x 6 energirullar med frön. nu til formanligt pris!