Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK
  • Bomaterial & Täckplåt

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Bomaterial & Täckplåt

Bomaterial & Täckplåt

Användbart vid brist på naturligt bomaterial. Kan hängas upp i mitten -slutet på mars, t ex i Vivaras talgbollshållare. Framför allt mesar och sparvar kommer att uppskatta denna hjälp.

Bomaterial & Täckplåt
Organiskt bomaterial - 50 gram
 
Dessa rena naturfibrer– kakao och jute – ger ett skönt bo. Användbart vid brist på naturligt bomaterial. Kan hängas upp i mitten -slutet på mars, t ex i Vivaras talgbollshållare. Framför allt mesar och sparvar kommer att uppskatta denna hjälp.
Från 17:-
Täckplåt för fågelholk
 
Plåt som gör inflygningshålet mindre. Med detta skydd undviker man att hackspettar eller andra fåglar hackar upp inflygningshålet.
Från 25:-
Aluminiumspik  3 st.
 
Använd helst aluminiumspikar när holkar skall sättas upp i träd. De skadar inte trädet på samma sätt som spikar av koppar eller järn/stål.  4,5 x 70 mm
Nattbo
 
Med detta nattbo ger man fåglarna en varm övernattningsplats. Häng upp boet på en skyddad plats så att mesar, rödhakar och andra småfåglar kan söka skydd mot kylan. Höjd: 25 cm, Ø: 10 cm
Från 33:-
Fågelsiluett för fönster
NYHET
Fågelsiluetter förhindrar att fåglar flyger in i fönstren. Använd det svarta klistermärket på fönster som fåglarna har fri sikt genom, ( t.ex. där det finns ett fönster på andra sidan, som ger fri genomsikt),och som lurar fåglarna att tro att man kan flyga rakt fram. Det röda klistermärket passar bäst på rutor som reflekterar ljuset. 28,5 cm x 15 cm, förpackning med 2 st.
Slutsåld
Dekaler
 
Hjälp till att minimera fönsterinflygningar med självhäftande dekaler.Ark 23 x 33 cm, fem dekaler
Från 35:-
Fågelpenna Birdpen®
NYHET
Krockar fåglar med dina fönster? Är du trött på klistermärken med fågelsiluetter? Då är kanske den här filtspetspennan med osynlig färg något för dig. Färgen är nästan osynlig för det mänskliga ögat, medan den upplevs som ett hinder för fåglarna, tack vara reflexer från ett UV-skikt. Levereras tillsammans med en skrapa för att ta bort färgränderna.
Klistermärken Birdsticker®
 
Klistermärken som är nästan osynliga för det mänskliga ögat, men som uppfattas som hinder av fåglarna, tack vare reflexer från ett UV-skikt. Mycket hållbara och klarar flera fönsterputsningar. Bäst är att sätta upp flera klistermärken på fönstret. En förpackning innehåller 5 st. 18 X 11 cm stora siluetter.
"Vierno" behållare för bomaterial
NYHET
När det blir dags för häckning börjar en ansträngande tid för fåglarna, då de ska samla ihop material till varma bon. Här kan man göra en insats genom att erbjuda material i den här behållaren för bomaterial . En riktig fyndplats för dem! Levereras med en stabil upphängningsögla av ståltråd. I keramikserien Vierno finns flera andra produkter, alla i samma naturliga färgton. Inte frostbeständig. Utan bomaterial Ø 12,4 cm, höjd 11,5 cm
"Äpple" behållare för bomaterial
Rabatt
 
Bjud fåglarna på bomaterial i den här praktiska hållaren. Den här ovanliga keramikhållaren i form av ett äpple passar bra i vilken trädgård som helst. Häng t.ex. upp den i ett träd och se hur fåglarna gör täta turer dit för att hämta material till sina bon. Äpplet har en stabil upphängningsögla. Behållaren är inte frostbeständig. Utan bomaterial
Från 35:-

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2019 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook