Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK
  • Blomsterlök

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Blomsterlök

Blomsterlök

Vivaras blomsterlökar hör till de tidigblommande. De tillför färg i trädgården och är dessutom en viktig näringskälla för de tidigaste insekterna. Den idealiska planteringstiden för lökväxter är hösten. De skall ha två - tre gånger så mycket jord över sig som lökarna är höga.

Vivaras blomsterlök sorteras motsvarande exportkvalitet. Det garanterar att du får förstklassig vara.Rabatt
15% rabatt!
Blomsterlök
Lökjärn
NYHET
Med det här lökjärnet blir det enkelt att sätta blomsterlökar och plantor med en diameter på max. 6 cm. Tryck helt enkelt ner det i marken där löken skall planteras, och vrid om ett kvarts varv. Håll ihop greppet så att jorden stannar kvar i järnet. Lägg löken i hålet och lossa sedan på greppet, så att jorden åter faller ner. Trampa till. Klart! Material: Stål och syntetmaterial.
75:-
100% Rabatt
Fyllda narcisser, blandning 5-pack
Rabatt
NYHET
Fyllda narcisser har en underbar doft och form och är ett underbart inslag under våren. De passar lika bra i trädgården som i vaser inomhus. Den här exklusiva blandningen ger en hel färgpalett av dessa festliga och rikblommande vårfanfarer. 
25:-
30% rabatt!
Krokus (Crocus ‘Blue Pearl’)  25-pack
 
Krokusen ‘Blue Pearl’ blommar mycket tidigt, med ljusblå blommor. Den sprider sig villigt och är mycket härdig. En gammaldags växt som passar till underplantering under träd och buskage, till förvildning i gläntor och som tidig färgprakt i perennrabatter. De vidöppna blommorna är underbara i vårsolen.
35:-
30% rabatt!
Enkla tidiga tulpaner, blandning 10-pack
 
Enkla tulpaner har kraftiga korta stjälkar och passar bra i rabatter, krukor etc., även i blåsiga lägen.  Den här brokiga blandningen består av tidigblommande sorter.
35:-
30% rabatt!
Tulpan ‘Greigii Quebec’  10-pack
 
Greigii Quebec är en vacker och rikblommande tulpan som blommar i april-maj.
49:-
30% rabatt!
Tulpan (Kaufmanniana Concerto) 10-pack
 
De vackert vit med gula blommor, bladen öppnar sig i solen och visar upp blommans gula inre. Denna vackra och tidigt blommande tulpan passar mycket väl till förvildning. Kaufmanniana Concerto blommar i mars - april och blir som mest 25 cm hög.
49:-
30% rabatt!
Narcissus ´Golden Ducat´ (Narcissus ‘Golden Ducat') 5-pack
NYHET
Golden Ducat trivs i sol till halvskugga och i väl dränerad jordmån. Marken får inte vara för fuktig, perfekt för perennrabatt, kruka, förvildade ställen i trädgården eller under buskar och träd. Den är även en bra snittblomma.
35:-
30% rabatt!
Meleagris blandning (Fritillaria Meleagris) 15-pack
 
Namnet meleagris betyder fläckig fjäderdräkt som hos en pärlhöna. De hängande blommorna är brett klockformiga och vita/lila. De växer på fuktig mark, dock ej i stående väta.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Fyllda freesior, blandade  15 st
Rabatt
NYHET
Den här lysande färgrika blandningen av freesior förvandlar trädgården till ett hav av doft och färg. Fantastiskt rikblommande. Från varje läk växer det upp två stänglar som kan ha 8–10 blommor vardera.
25:-
30% rabatt!
Klotlök (Allium Spaerocephalon)
NYHET
Fyllda freesior, blandade
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Plant-o-mat. Blombox med tulpaner
NYHET
De här boxarna som är fyllda med lökar är en verkligt fin nyhet för trädgården. De är perfekta för dig som inte har tid att plantera lökar, eller som helt enkelt inte har gröna fingrar. Vill du kunna glädja dig åt färgglad tulpanprakt när våren kommer? Det räcker med tre enkla steg: 1. Gräv ett hål. 2. Sätt ner lådan med lökar och fyll igen hålet. 3. Vänta på våren, då du kan njuta av blommorna som växer upp ur lådan. Fylld med 19 Bio-tulpanlökar: 7 st. ´ Single Late Queen of Night’ (mörklila) och 12 st. x ‘Tarda Dasystemon’ (gul, doftande vildtulpan). Finns också i en variant med påskliljor. Obs! Om du har satt lökboxen i ett planteringskärl i stället för i marken rekommenderar vi att du täcker den om det blir kraftig köld.
75:-
30% rabatt!
Plant-o-mat. Blombox med narcisser
NYHET
De här boxarna som är fyllda med lökar är en verkligt fin nyhet för trädgården. De är perfekta för dig som inte har tid att plantera lökar, eller som helt enkelt inte har gröna fingrar. Vill du möta våren med glada gula påskliljor? Det räcker med tre enkla steg: 1. Gräv ett hål. 2. Sätt ner lådan med lökar och fyll igen hålet. 3. Vänta på våren, då du kan glädja dig åt blommorna som växer upp ur lådan. Innehåller 19 Bio-narcisslökar: 7 st. Tête-à-tête’ (småblommig gul påsklilja) och 12 st. ‘Scilla siberica’ (rysk blåstjärna, blå) Finns också i en variant med tulpaner. Obs! Om du har satt lökboxen i ett planteringskärl i stället för i marken rekommenderar vi att du täcker den om det blir kraftig köld.
75:-
30% rabatt!
Frö- och lökväxtpaket, rosa
NYHET
Ett paket som kommer att ge dig en härlig blomning! Det innehåller en Bio-fröblandning (1 paket) plus 25 lökar för en härlig naturträdgård, med betoning på rosa toner. Innehållet beräknas täcka 1 m2. Tack vare kombinationen av fröer och lökar kommer du att kunna njuta av 6 månaders blomning och färgprakt. Blandningen ger färg, doft och liv till din trädgård. Innehåller 1 Bio-fröpaket med ängsväxter samt 25 Bio-lökar: 5 st. tulpaner ‘Purple Prince’ (tidig enkel lila) 5 st. tulpaner ‘Christmas dream’ (tidig, enkel rosa), 5 st. snödroppar och 10 st. sibirisk blåstjärna.
95:-
30% rabatt!
Frö- och lökväxtpaket, lila
NYHET
Ett paket som kommer att ge dig en härlig blomning! Det innehåller en Bio-fröblandning (1 paket) plus 25 lökar för en härlig naturträdgård. Innehållet beräknas täcka 1 m2. Tack vare kombinationen av fröer och lökar kommer du att kunna njuta av 6 månaders blomning och färgprakt. Blandningen ger färg, doft och liv till din trädgård. Innehåller 1 Bio-fröpaket med ängsväxter samt 25 Bio-lökar: 3 st. purpurlök ‘Purple Sensation’, 5 st klotlökar, 10 st. pärlhyacinter och 7 st. prydnadslökar Allium ´Cowanii’ (vit).
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Bivänlig kollektion
NYHET
Om du vill ha fler bin och fjärilar i din trädgård under våren, kan vi verkligen rekommendera de här Bio-lökväxterna. Deras lysande färger och lockande dofter kan insekterna helt enkelt inte motstå. Nektar är ett nyttigt och livsviktigt ämne för den, speciellt under våren. Plantera lökarna nu i höst och gläd dig åt surrande och fladder under den kommande våren. Bivänlig kollektion Innehåller 40 Bio-lökväxter: 10 st. färgglada krokusar i blandade färger, 5 st. snödroppar, 10 st. små pärlhyacinter, 10 st. tulpaner ‘Linifolia’ (Bokharatulpan) och 5 st. tulpaner ‘Tarda Dasystemon’ (gul, doftande vildtulpan).
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Cottage-gardenpaket med smålökar
NYHET
Cottage-garden är den klassiska engelska stugträdgården, som är skapad utifrån vissa traditionella regler, men ändå ger ett informellt intryck. Den här blandningen innehåller lökar, som både passar i perennrabatter och mer vilda delar av trädgården, ger färg från våren och framåt. Cottage-gardenkollektionerna innehåller ett urval av lökväxter som ger perfekt harmoni åt trädgården. Behöver du växter till terrassen eller balkongen? De här små smyckena vill man bara ha! De har lärt sig att klara sig i naturen under tusentals år och de passar lika bra i trädgårdarna. Efter blomningen ligger lökarna kvar i jorden, för att komma tillbaka nästa år. Det är alltid lika trevligt att återse dessa vackra växter. Innehåller 30 Bio-lökar: 5 st. enkelblommande vårlilja, 10 st. snödroppar, 5 st. påskliljor ‘Tête-à-Tête’ och 10 st. stjärnhyacinter. Det finns också ett Cottage-gardenpaket med prydnadslökar
125:-
30% rabatt!
Lökblandning för fjärilar
NYHET
De 13 lökarna i den här blandningen ger lökväxter som är speciellt omtyckta av fjärilar. Om du vill ha din trädgård full av vackra fladdrande insekter, är det här en blandning för dig. Den innehåller: purpurlök ‘Purple Sensation’, en brokig blandning av glanslök ‘Unifolium', prydnadslök ‘Cowanii’ , guldlök ‘Jeannine’, plus vackert blålila stjärnhyacinter. Latinska namn: Allium aflatunense ‘Purple Sensation’, Allium ‘Unifolium’, Allium ‘Cowanii’, Allium ‘Jeannine’ und Camassia Leichtlinii ‘Caerulea’. Växtplats:  sol Blomningstid: april-juni (beroende på sort) Höjd:   30–100 cm (beroende på sort)
Denna produkt är tillfälligt slutsåld

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook