VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Kokosnötter / fett

Kokosnötter / fett

Under vinter månaderna behöver fåglarna extra energi för att kunna hålla sin kroppstemperatur. På våren kan de också ha användning av extra energi då de börjar att gör iordning sitt näste för att ruva sina ägg.Kokosnötter / fett
 
Våra kokosnötter med en blandning av högklassigt animaliskt fett, hackade jordnötter och frön är en bästsäljare sedan många år och älskas av bl.a. olika mesar, nötväckor och hackspettar. Ett dragplåster för trädgården, balkongen eller innergården. Det är alltid kul att se hur fåglarna pickar loss fettet ur kokosnöten och hur de klänger sig fast i det skrovliga skalet. Lätt att hänga upp i snöret.
 
Våra kokosnötter med en blandning av högklassigt animaliskt fett, hackade jordnötter och frön är en bästsäljare sedan många år och älskas av bl.a. olika mesar, nötväckor och hackspettar. Ett dragplåster för trädgården, balkongen eller innergården. Det är alltid kul att se hur fåglarna pickar loss fettet ur kokosnöten och hur de klänger sig fast i det skrovliga skalet. Lätt att hänga upp i snöret. Kokosnöten innehåller torkade insekter och lockar till sig flera olika fågelarter.
 
Våra kokosnötter med en blandning av högklassigt animaliskt fett, hackade jordnötter och frön är en bästsäljare sedan många år och älskas av bl.a. olika mesar, nötväckor och hackspettar. Ett dragplåster för trädgården, balkongen eller innergården. Det är alltid kul att se hur fåglarna pickar loss fettet ur kokosnöten och hur de klänger sig fast i det skrovliga skalet. Lätt att hänga upp i snöret. En riktig läckerbit tack vare tillsatsen av mjölmask. Fylld kokosnöt med mjölmask
 
Våra kokosnötter med en blandning av högklassigt animaliskt fett, hackade jordnötter och frön är en bästsäljare sedan många år och älskas av bl.a. olika mesar, nötväckor och hackspettar. Ett dragplåster för trädgården, balkongen eller innergården. Det är alltid kul att se hur fåglarna pickar loss fettet ur kokosnöten och hur de klänger sig fast i det skrovliga skalet. Lätt att hänga upp i snöret.
 
Den som vill kan enkelt göra egna energikakor. När man själv blandar smält fett med energimix får man en smaklig energikälla för alla fåglar i trädgården. Att göra energikakor tillsammans med barnen är roligt för hela familjen.
 
Fettpillerna är utmärkta som foder till rödhakar, eftersom de föredrar mjukfoder. Men även andra fåglar älskar detta foder. Förpackningen kan återförslutas så att fodret enkelt hålls färskt. Detta foder finns i tre smakvarianter. Vi rekommenderar foderhuset ”Jupiter”, som är perfekt för detta foder.
 
Fettpillerna är utmärkta som foder till rödhakar, eftersom de föredrar mjukfoder. Men även andra fåglar älskar detta foder. Förpackningen kan återförslutas så att fodret enkelt hålls färskt. Detta foder finns i tre smakvarianter. Vi rekommenderar foderhuset ”Jupiter”, som är perfekt för detta foder.
 
Paketet består av bästsäljarhuset Jupiter med tak av skiffer, samt 1 kg Fettpiller med insekter. Trådnätet gör att der ofta sitter eller hänger upp till sex fåglar här på samma gång.
 
De Våra näringsrika läckerbitar finns nu i nya smaker! Detta högvärdiga foder är särskilt omtyckt av småfåglar, eftersom bitarna är små. Passar för markmatning, i fröautomaten Adventurer och på öppna foderbord eller i foderhus.
 
En näringsrik blandning av högvärdiga fetter, talg, randiga solrosfrön, svarta solrosfrön och vitt solrosfrö. ø 22,5 cm, 1200 ml
 
En riktig fest blir det för småfåglarnamed vårt energigodis! Fåglar älskar fett - det är deras viktigaste energikälla undervintermånaderna. Vårt energigodis är mycket rikt på fett. Det ger inte baranyttiga kalorier, utan blir också en vinterdekoration i trädgården. En trevligpresentidé och en riktig julklapp till fåglarna. Finns i 3 olika utföranden.    
 
Smakliga bitar av begärligt fett till trädgårdens fåglar. De innehåller torkad mjölmask och blir därigenom en verklig delikatess. Använd dem till markmatning, på fågelbord eller i foderhus. 870 kcal / 100g
 
Den här godbiten är proppad med kaloririka saker som fåglarna helt enkelt älskar. Energirikt foder hjälper dem att klara kalla vinterdagar och -nätter. På våren behöver de den extra energin för att klara av bobygge, häckning och matning av ungarna. Kort och gott: ju fler kalorier desto bättre är det för fåglarna.    Tack vare det praktiska upphängningssnöret är fettpucken lätt att hänga upp var som helst i trädgården. Snart kan du glädja dig åt färgglada fågelbesökare!   690 Kcal/100 g
NYHET
Den här energirika godbiten kommer garanterat att falla fåglarna i smaken, för det finns få av dem som inte älskar skalade solrosfrön. Häng bara upp den i trädgården så kommer det inte att dröja länge förrän de första fåglarna har upptäckt den. Med krok och snöre för upphängning. Mått: Ø 4 cm, längd 18 cm Kaloriinnehåll: 600 kcal/ 100 g
NYHET
Släpp loss fantasin och skapa egna godbitar för fåglarna, med hjälp av den här massan. Modellera figurer eller använd formar för att göra olika dekorativa former på fågelmaten. Ett roligt pyssel tillsammans med barnen eller barnbarnen! Det blir inte bara trevligt att se på, utan också ett energirikt fettillskott, som fåglarna kommer att uppskatta. Om man vill ha ännu fler nyttiga ingredienser i figurerna, är det lätt att blanda in dem i jordnötsmassan.   Jordnötssmörlimpan levereras i två block om vardera 500 g. Ingredienser: vegetabiliska oljor och fetter, jordnöts- och vetemjöl. Analys: protein 10,4 %, fett 49,6 %, fiber 1,5 %, mineral 1,1 %.  
NYHET
Energirullarna Acadia är fulla av nyttigheter som fåglarna helt enkelt älskar. De hjälper fåglarna genom den kalla årstiden, med långa kalla nätter, och förbereder dem inför kommande häckningssäsong. Under den tid då fågelungarna matas intensivt, kan de också vara till god hjälp med extra kalorier. Tack vare att de är ihåliga (håldiameter 1,5 cm) är det lätt att trä på dem i det passande foderhuset Acadia (37026) eller i foderhuset Acadia-Duo (37027), som är gjort för två energirullar.   Ingredienser: växtfetter och -oljor, vete, jordnötsmjöl, gul hirs, röd dari, majsmjöl. Analys: protein 9,4 %, fett 34,1 %, fiber 1,3 %, mineral 1 %.  
NYHET
Energirullen Joshua är full av nyttiga och energirika ingredienser, som fåglarna verkligen älskar. Den är ett bra sätt att hjälpa fåglarna att klara av långa kalla nätter och hålla dem i form för att klara av nästa års häckningssäsong. Den här rullen är också att bra tillskott när fågelföräldrarna matar ungarna. Hålet i rullarna (diam. 1,5 cm) gör det enkelt att sätta den i det passande foderhuset Joshua (37028).  Ingrediensere: vegetabiliksa oljor och fetter, vete, jordnötsmjöl, gul hirs, röd dari och majsmjöl.  Analys: protein 9,4 %, fett 34,1 %, fiber 1,3 %, mineral 1 %.  
 
Bjud fåglarna på en härlig och nyttig julmiddag med vår läckra snögubbe. Den har tagits fram av Vivara i samarbete med internationella djurskyddsorganisationer och den innehåller jordnötsmjöl och animaliskt fett. Det är energirika ingredienser som fåglarna verkligen uppskattar. Fett är en nyttig kalorikälla, som ger fåglarna nödvändig energi för att kunna hålla sig igång. På det här sättet hjälper man fåglarna att hålla sin kroppsvärme uppe under de våta och kalla vintermånaderna. Sist men inte minst är snögubben ett roligt tillskott i trädgården. Finns bara hos Vivara.  Höjd 16 cm, ca. 400 g.