VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Paketerbjudanden

Paketerbjudanden

Vivara har sammanställt speciella paket för dej till ett bra pris. Dessa paket omfattar flera produkter i en beställning. Det finns smidigta nybörjarpaket och erbjudanden för den som har börjat att utfodra fåglar i sin trädgård. Men även om du har utfodrat fåglar tidigare är det naturligtvis smidigt att beställa dessa fördelaktiga paket!Paketerbjudanden
 
Paketet består av bästsäljarhuset Jupiter med tak av skiffer, samt 1 kg Fettpiller med insekter. Trådnätet gör att der ofta sitter eller hänger upp till sex fåglar här på samma gång.
 
Detta paket består av foderhuset Moldau och fyra olika energiblock: original, frön, insekter samt bär. Mycket lämpligt för att ta reda på vad dina gäster föredrar
Rabatt
 
Detta paket består av en foderautomat av metall 38 cm (4 öppningar), en uppfångstskål Midi och 1 kg Premium foderautomatmix. Genom att kombinera denna foderautomat med uppfångstskål får du inga bekymmer mer med fodret som fåglarna sprätter ut på marken. Denna skål fångar nämligen upp detta.
 
De tre läckra smakerna (original, frön och insekter) ingår i detta kombipaket med tre energikakor. Därtill en tilltalande upphängning som gör det enkelt att erbjuda energikakorna. Tre-i-ett-paketet finns i två utföranden: Tre-i-ett-paket Midi (3 x 500 ml + hängare) 98053       Tre-i-ett-paket Maxi (3 x 1 Liter + hängare) 98057    
Rabatt
 
De tre läckra smakerna (original, frön och insekter) ingår i detta kombipaket med tre energikakor. Påfyllnadspaket Midi (3 x 500 ml) 10036 Påfyllnadspaket Maxi (3 x 1 liter) 10056
 
Detta paket är sammanställt för ekorrar. Med det speciella fodret (1 kilo fodermix för ekorrar) och med detta foderhus kommer det säkert att bli fler ekorrar i din trädgård.
 
Foderhuset “Yukon” är ideal för att erbjuda fåglarna tre olika sorters foder samtidigt! Fodret blir också med levererat (1 kg solrosfrön, 1 kg premium jordnötter och 1 kg hi-energy mix). I paketet ingår även en upphängningskrok.
 
Detta totalpaket garanterar mycket fågelnöje i din trädgård. Med fågelhuset ”Mississippi” med 1 kg hi-energy blandning plus bjuder du fåglarna mat, och med fågelboet ”Aruba” erbjuder du dem ett fint ställe att bo i.
 
Detta paket innehåller en foderblockshållare och 2 jordnötsblock, ett jordnötsblock med säd och ett jordnötsblock med insekter. Nu för ett bra pris!
 
Paketet består av bästsäljarhuset ”Jupiter” med tak av skiffer, samt 1 kg Premiumjordnötter. Trådnätet skyddar så att inga hela jordnötter kan pillas ut. Ofta sitter eller hänger upp till fyra fåglar här på samma gång.
NYHET
Allt under ett tak. I paketet finns ett foderhus som kan fästas på en vägg, en 500 ml. energikaka och 1 kg Hi-energiblandning.
Rabatt
 
Detta paket består av en foderautomat Maximum(ø 8,5 cm)av metall 24 cm och 1 kg Solroskärnor. Kapacitet 500 g Längd 24 cm, ø 8,5 cm 2 öppningar 5 års garanti!
NYHET
Så här lockar man fram fåglarna ända till fönstret! Den smarta Birdswing XXL sätts fast på fönsterglaset med sugproppar. I paketet finns också Vivaras stora talgboll med insekter, som många sorters fåglar är väldigt förtjusta i. Man kan också hänga upp den på krokar och den passar då perfekt på en balkong.
NYHET
Fåglarna kommer ända fram till fönstret. Fågelbordet Rhodos för fönster är tillverkat av plexiglas och har 2 stabila sugproppar som håller fast det på fönsterrutan. Fyll på med det medföljande högklassiga ströfodret ( 1 kg) så dröjer det inte länge förrän fåglarna kommer till denna “svävande” matplats.
NYHET
En prydlig metallkrans som passar för 10 st. talgbollar. Det är kul att se vilka akrobatiska konster fåglarna gör för att komma åt de lockande godbitarna. Paketet innehåller 12 st. talgbollar med torkade insekter i högsta kvalitet. Våra talgbollar är större och tyngre än de som vanligen säljs, och finns bara hos Vivara. Material: Metall Diameter: 24.5cm
NYHET
Allt under ett tak. I paketet finns ett trevligt trähus och en 500 ml. energikaka med bär. Små fåglar kan så äta med stil.Med detta trähus kan du hänga upp energikaka nästan överallt i trädgården eller på balkongen. 17 x 18,5 x 23,5 cm
NYHET
Paketet består av en jordnötsautomat (23 cm, plast) och 1 kilo Premium jordnötter. Trådnätet skyddar så att inga hela jordnötter kan pillas ut. Perfekt för att skämma bort mesarna och ofta sitter eller hänger upp till fyra på samma gång.
Rabatt
 
Apollopaketet är mycket omtyckt. Det innehåller vår bästa fröautomat - foderautomaten Apollo 3 - 36 cm med Click & Go - systemet, plus 1 kg av en av de bästa fodersorterna, Hi-energyblandning Plus. Tillsammans passar de för en mängd olika fågelarter och det blir inte något skräp kring matplatsen.   Apollo 3: Kapacitet: 450 g Höjd 36 cm, ø 8 cm, 3 öppningar
NYHET
I Apollo jordnötspaket finns de bästa jordnötter som finns att få, plus jordnötsautomaten Apollo. Med sitt unika Click & Go-system är det den bästa av våra jordnötsautomater och den levereras tillsammans med 1 kg förstklassiga skalade jordnötter, som ger fåglarna massor av energi.
 
Med foderpaketet Mississippi kan man förvänta sig besök av många olika fågelarter. Det vackra och stabila foderhuset i detta paket levereras tillsammans med 1 kg Vivara foderautomatmix. En väl sammansatt blandning av olika frösorter som många fågelarter gillar.
NYHET
Det här paketet innehåller alla varianterna i serien Twist & Feed. Fåglarna är helt galna i de här lättätna, energirika fettprodukterna. Det är enkelt att mata med de här burkarna: skruva av locket och sätt burken i den speciella hållaren - klart! De fyra varianterna är: Torkad mjölmask, solrosfröblandning ( svarta, vita och randiga solrosfrön) , fågelnäring ( bär- och insektbitar) samt skalade solrosfrön. Den väl genomtänkta sammansättningen gör att man kan erbjuda fåglarna Twist & Feed- varianterna under hela året. Så - skruva av locket och låt fåglarna festa loss!
 
Med detta paket behöver du inte att beskymra dej över hur du bevarar fodret. Du kan helt enkelt låta det vara i lagerbehållaren. Så blir fodret färskt och så kan inga möss komma åt det. Med forderskopan kan du lätt fylla på fodersystemen. Paketet innehåller 10 kg Hi-energy blandning med foderhink och foderskopa
 
Detta paket innehåller en 35 cm foderautomat, 1 kg solroskärnor, foderhuset “Wolga”, 300g Energiblock med frön och en 500g Energikakor med insekter.
Rabatt
NYHET
Det här startpaketet med nigerfrön innehåller 1 kg nigerfrö (frön av Ramtilla, Guizotia abyssinica) , en speciell foderautomat för dem av konstmaterial med fyra öppningar och en uppfångstbricka med 21 cm i diameter. De båda foderautomaterna, av konstmaterial respektive av metall, är framställda av högklassiga material. Den av konstmaterial är lägre i pris, medan den av metall ( pulverlackerad aluminium) är mest hållbar i längden. De små fettrika nigerfröna är fettrika och speciellt lämpliga för siskor och steglitser. På en del platser har matning med nigerfrön till och med bidragit till att steglitserna, som var på tillbakagång, åter har ökat i antal. Nigerfrön är så lätta att de ofta blåser bort från fågelborden . Det här startpaketet innehåller allt man behöver för att kunna skämma bort steglitser och andra fåglar i trädgården med det här kaloririka fodret.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Prisbomb! Med det här paketet blir din trädgård maximalt förberedd inför häckningssäsongen! Det innehåller holken Sevilla av grön träbetong med oval flygöppning plus 50 gram torkad mjölmaskar. Det blir en bra start för återväxten av fåglar i din närhet!
Tillfälligt Slutsåld