VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis

Barn

Barn

Din trädgård på baksidan, en stenig strandkant, dammen i parken - låt barnen vara där och en helt ny värld av förvåning och under öppnas för dina ögon. Återupptäck din egen barndom du också! Presentera dina barn - eller barnbarn - för den andlösa spänningen av ungfågelns första flygtur, en uggla som hoar på natten, eller deras första slingriga daggmask. Studera deras ansikten (och försök sedan besvara frågorna!) när de upptäcker det pyttelilla, rörliga ekosystemet under en sten eller en vedtrave. Det är så viktigt att vi undervisar våra barn och lär dem njuta av den naturliga världen medan de är unga. Respekten och entusiasmen de utvecklar för natur och viltliv vid sidan om oss kommer att berika deras liv för all framtid.Barn
 
Använd denna smidiga skål med inbyggt förstoringsglas för att kunna beskåda skalbaggar och andra insekter närmare. Glöm inte att släppa loss dem efter åt. För barn från 3 år. Förstorar två till fyra gånger!
Rabatt
 
Foderautomaten på 23 cm plus 1 kg Premium foderblandning. Kanske är det just den här automaten som du saknar utanför köksfönstret. Paketet är också en perfekt present som du alltid kan ha liggande i beredskap.
 
Ta en närmare titt på invånarna i din damm och i din trädgård. Denna kikare har ett roterande mikroskop med upp till 10x förstoring och levereras med en användbar pincett.
 
Dessa inzoomningsrör består av ett objektiv, en ögonlins och en rörlig lins, som du kan ändra så att du får olika förstoringar. En lampa som kan bli inbyggd samt 2 glas finns med i paketet samt en beskrivning. För barn från 6 år. Förstorar 20 till 40 gånger!
NYHET
Hopfällbar spegel till barnens upptäcktsfärder. 14,5 x 6,5 x 1,8 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
De här små insektsbona är välkomna skyddsplatser för en massa nyttiga insekter. Solitärbin ( en sorts bin, som inte sticks), använder hålrummen och gångarna för att lägga sina ägg. Det här kan bli en spännande plats där barnen kan lära sig mer om insekternas värld! Välj någon av dessa tre prydliga modellerna och sätt upp boet på en plats där det är skyddat för dåligt väder, gärna i närheten av växtlighet. Boet sätts upp med en spik, högst 2 meter ovan mark. De båda bona “Bee” och “Bumble” kann också placeras stående på någon jämn yta.
 
Här kommer en insektsfångare som hjälper barnen att studera småkryp. Sätt i den kortare slangen i öppningen. Närma sedan den längre slangen mot insekten – och sug. Insekten dras ner i burken, som har ett förstoringsglas på ovansidan med 6 gångers förstoring. Lämpligt från 5 år. 7 x 21 x 20 cm
 
Med denna unika lockpipa kan du kommunicera med dina fåglar. Genom att vrida ståldelen med handen kan du härma olika ljud som fåglarna reagerar på.
 
När man ger sig ut på upptäcktfärd får man inte glömma att ta med den här luppen. Den har utfällbart stöd, så att man har händerna fria. Pincetten förvaras i greppet. 3 till 7 gångers förstoring. 
NYHET
Den här roliga nyckelringen har en LED- lampa. När man trycker på knappen lyser grodans ögon upp och ett kväkande hörs.
NYHET
Linjal av akrylplast med kaninkontur. Ett sånt här roligt tillbehör på ditt skrivbord, drar verkligen blickarna till sig. Längd 20 cm.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
NYHET
Ett startpaket för barnen med en fönstermatare med två öppningar, 1 kg foderblandning för foderautomater plus en affisch med trädgårdsfåglar. Foderautomaten sätts enkelt fast på rutan med hjälp av sugpropparna. Nu kommer barnen riktigt nära sine små fågelvänner och med hjälp av affischen kan de genast se vilka fåglar det är som kommer på besök.
NYHET
Inga problem med kladd och spill! Det här förklädet skyddar barnens kläder när de hjälper till i köket eller pysslar. Av vaxduk och lätt att rengöra. Torka bara av med en fuktig trasa.    Mått: Vidd 43 cm, längd 50 cm
NYHET
Den här ljusblåa ryggsäcken är en trevlig kompis på vägen. Reglerbara vadderade axelremmar. Ett huvudfack och en extra ficka framtill, båda med stabil blixtlåsstängning.   Rengörs enkelt med fuktig trasa. Ryggsäcken är stor nog för en lunchlåda och en mugg, en pyjamas och ett gosedjur eller någon annan viktig sak.    Material: Nylon Mått: 21 x 10 x 28 cm
NYHET
Den här lila ryggsäcken är en trevlig kompis på vägen. Reglerbara vadderade axelremmar. Ett huvudfack och en extra ficka framtill, båda med stabil blixtlåsstängning. Rengörs enkelt med fuktig trasa. Ryggsäcken är stor nog för en lunchlåda och en mugg, en pyjamas och ett gosedjur eller någon annan viktig sak.  Material: Nylon Mått: 20 x 27 x 10 cm