Muggset Trädgårdsfåglar 8 st - Elwin van der Kolk

Muggset Trädgårdsfåglar 8 st - Elwin van der Kolk
Artikelnummer 97938
559,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss
Den här produkten är tillfälligt slutsåld

Ett vackert muggset med vanligt förekommande trädgårdsfåglar. Elwin van der Kolks teckningar är en sann glädje att se på för alla fågelvänner. I det här muggsetet får man alla muggarna till ett bra pris. I serien ingår gärdsmyg, nötväcka, taltrast, rödhake, talgoxe, gråsparv, blåmes och koltrast.

Elwin van der Kolk är en nederländsk konstnär, som alltsedan barndomen har varit fascinerad av naturen i sin närhet. Han tillbringade en stor del av sin ungdomstid med att studera fåglar och att måla och teckna dem. I sina bilder vill han visa naturen på ett sådant sätt, att den som ser hans verk känner hur vacker och skyddsvärd vår naturmiljö är.

De vackert gjorda muggarna är tillverkade av benporslin (New-Bone-China). Porslinet är bränt i en temperatur på 1250 - 1300 °C. I massan har man tillsatt benaska, vilket gör det färdiga porslinet ljust och genomsiktligt. Det är ett starkt och hållbart porslin trots att det är tunt. Tack vare dessa egenskaper och att det kan framställas till ett konkurrenskraftigt pris, blir benporslin allt mer populärt.

Tål diskmaskin och mikrovågsugn.

Färg
Vit
Material
Porslin
Längd
8.3cm
Höjd
8.4cm