Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Igelkottar

Igelkottar

Igelkottar är däggdjur och de har funnits på jorden i miljontals år. De har omkring 6.000 taggar som dock bara skyddar ryggsidan. Buken har tät päls. Igelkottar är nattdjur och under dagarna sover de upp till 18 timmar. Från november till april varar vintersömnen för dessa trevliga taggiga djur.

De älskvärda och trivsamma igelkottarna hör till svenskarnas favoritdjur i trädgården. Men de för en ständig kamp för att överleva och hälften av dem klarar inte första levnadsåret.

Hjälp till att förbättra den statistiken genom att regelbundet ge dem mat och friskt vatten och se till att det finns en trygg plats för dem att bygga bo, föda sina ungar och övervintra i lugn och ro.Multimedia


Igelkott
Foderhus för igelkottar
 
Ger igelkotten ett tryggt ställe att äta i. Ställs på en skyddad plats i trädgården, t.ex. där igelkottarna brukar gå, så dröjer det inte länge…   39 x 44 x 17,5 cm
Vivara Premium Igelkottsfoder
 
Premium igelkottsfoder (framtaget i samarbete med Stiftelsen Skydda Igelkottarna i Holland) och innehåller bl a nötter, russin, honung, insekter, bitar av torkat kött, majs,räkor, vegetabiliskta äggviteextrakt, oljor och fett. Detta foder är sammansatt, så att igelkottarna får i sig alla vitaminer och födoämnen som de behöver.
Från 60:-
Igelkottsmugg
 
Vivara har tagit upp dessa unika igelkottsmuggar i sitt sortiment. De tilltalar inte bara igelkottsvänner. Muggarna finns i två olika utföranden.(Alla muggarna tål både mikrovågsugn och maskindisk)
Slutsåld
Igelkottsskål med prickar (utan innehåll)
 
Den här prickiga igelkottsskålen av glaserad keramik är lätt att hålla ren. De vita prickarna som är gjorda i en vaxkritteknik ger en vacker relief åt skålen, medan keramikmaterialet ger hållbarhet. Den fräscha moderna designen gör den till en prydnad i varje trädgård. Höjden 4 cm är en idealisk äthöjd för igelkottar.   Igelkottar har det inte lätt. Ge dem tillskottsfoder för att göra deras tillvaro tryggare. Eftersom igelkottar ofta kommer tillbaka till samma platser är det en god idé att ställa en matskål nära ett ställe där man har sett en igelkott. Den som vill göra ännu mer för de här trivsamma djuren kan ställa upp ett igelkottsbo, där de kan hitta en trygg plats och ett ställe där de kan övervintra . Ø 12 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Igelkottspaket
 
Paket med en dekorativ igelkottskål och 500 g igelkottsfoder. Fodret innehåller samtliga vitaminer och näringsämnen som en igelkott behöver.
Tillfälligt Slutsåld
Igelkottsbo XXL
NYHET
Den nya versionen av igelkottsbo är tillverkad av ett ekomaterial som är mycket vädertåligt och har lång livslängd. På denna nya modell är ingångstunneln placerad i boets inre, vilket gör att rovdjur har svårt att ta sig in. Om man lägger in torra löv eller sönderrivna tidningar är det ännu mer troligt att en igelkott flyttar in i huset. Ställ igelkottsboet på en skyddad plats. 60 x 46 x 36 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Köttdelikatesser för igelkottar 1250 g
 
Igelkottar är allätare, som gärna äter insekter och kött. I detta specialfoder finns båda. Den allsidiga sammansättningen ger igelkottarna alla nödvändiga näringsämnen och vitaminer. Med hjälp av denna kraftfoderblandning kan djuren bygga upp nödvändiga energireserver, både före och efter vintervilan. Innehåll: Olika sädeskorn, hönskött, hönsoch fläskfett, hönslever, laxfett, ägg och äggviteämnen, jordnötsbitar, kräftdjur, havreflingor, mjölmaskar och russin.
Från 109:-
Ekologisk pastej för igelkottar
NYHET
Igelkottarnas matsmältning är framför allt gjord för insekter och kött. Ekologisk pastej för igelkottar är ett mjukfoder med ekologiskt kött. Ett lättsmält foder som är särkilt läckert för våra taggiga vänner. Ta bara bort folien från skålen och ställ fram den! Ekologisk pastej innehåller : Kött och biprodukter av kött ( höns 4%, kalkon 4%) mineralämnen och biprodukter av växtfoder från certifierad ekologisk produktion.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook