Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Fågelbad

Fågelbad

Varför behöver fåglar fågelbad?
Vatten är viktigt för fåglarna. En del fågelarter, särskilt insektsätarna, får i sig en stor del av vätskebehovet med födan, men måste ändå dricka en eller ett par gånger om dagen. Fröätare däremot behöver mer dricksvatten för att komplettera den torra födan.

Ordna ett fågelbad
Eftersom så många fåglar gärna använder det bör fågelbadet tömmas helt och fyllas på med friskt vatten regelbundet. Tänk på att alltid skölja flera gånger om du har använt något rengöringsmedel. Glöm heller inte att fåglarna behöver vatten på vintern också. Det gäller särskilt om det blir längre perioder med minusgrader. Särskilt fröätare får i sig väldigt litet vätska med maten. Bad är också nödvändigt för alla fågelarter för att hålla fjädrarna i trim, för bara en frisk fjäderdräkt skyddar maximalt mot köld.

Den perfekta badplatsen
När fåglarna plaskar i vattnet är de ett lätt byte för rovdjur. Därför är det bäst att se till att badplatsen ligger minst två meter från närmaste buskage så att risken för bakhåll minskar.

Observera att Vivaras fågelbad inte är frostbeständiga.Multimedia


Fågelbad
Hängande vattenskål, tvåfärgad
 
Ett fint blickfång i varje trädgård är denna vattenskål i vackert glaserad keramik. Finns i två storlekar och levereras med en dekorativ upphängningskedja. Är inte frostbeständiga. Kapacitet 0,75 liter 93801 - Ø 26 cm
Sexkantig vattenskål
 
Denna stabila vattenskål har samma tilltalande utformning som den hängande tvåfärgade vattenskålen. Passar att ställa i trädgårdens alla vrår.Är inte frostbeständiga. Kapacitet: 1,0 Liter Ø 30 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Hängande vattenskål
 
Med denna vattenskål av keramik erbjuder du dina fåglar den perfekta möjligheten till att kunna dricka och bada. Skålen levereras med upphängningskätting, vilket gör det lätt att hänga upp den i ett träd eller på en krok.Är inte frostbeständiga.   Ø 25 cm Kapacitet: 1 l
Vattenskål med fåglar
 
Vattenskål med fåglar Den vackra hasselnötsbruna keramikskålen är en prydnad i trädgården. Den har en tilltalande design med två söta fåglar som sitter på kanten. Är inte frostbeständiga. Höjd 14 cm, Kapacitet 1,5 liter, Ø 25 cm Vattenskål på fot, med fåglar Den charmerande vattenskålen med de båda fåglarna på kanten finns med fot. Perfekt att ställa på marken eller på ett bord. Är inte frostbeständiga. Höjd 18 cm, Kapacitet 1,75 liter, Ø 30 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Vierno Tajine
 
Framför allt fröätare har stort behov av vatten eftersom deras föda är så torr. Vierno Tagine är ett snyggt tillskott i trädgården och en idealisk vattenskål för fåglarna. Keramikserien Vierno omfattar flera andra produkter, som alla har samma vackra naturliga färg. Stabil upphängningsögla av ståltråd.Ø 19 cm, Höjd 10 cm Är inte frostbeständiga.
Vierno Vattenskål
 
Vi rekommenderar Vierno vattenskål, som är både vacker och praktisk. Fåglarna slår sig ner på kanten för att dricka och de mindre arterna kan till och med bada i den. 12 x 12 x 16 cm Är inte frostbeständiga.
Vierno skål
 
Fåglar behöver vatten! Vierno skål är ett bra sätt att servera det. Framför allt fröätare har stort behov av vätska. Stick helt enkelt ned skaftet på Vierno skål i marken och så är det nya vattenstället klart för användning. Placera vattenskålar i närheten av träd eller buskage så att fåglarna kan fly dit om de känner sig hotade. Små fågelarter kommer också gärna att använda Vierno skål som fågelbad - bra för fjäderdräkten!  Ø 16 cm, Höjd 62 cm Är inte frostbeständiga.
Fågelbad Orta
NYHET
Det här vackra fågelbadet som är format som en blomma, är en tillgång i varje trädgård. Fåglarna kommer att uppskatta sitt vatten- och badställe. Två små söta keramikfåglar sitter redan på kanten för att dricka.
Fågelbad Idro
NYHET
Fåglar måste bada. Det är på så vis de håller sin fjäderdräkt i gott skick. Sätt därför ut en vattenskål i trädgården: fåglarna kommer att bli tacksamma och du kommer att ha glädje av deras lyckliga plaskande. Fågelbadet "Idro“ är format som en blomma och två små fåglar sitter redan på kanten. Med sin naturliga färg passar det in i alla trädgårdar.
Vattenskål Levico
NYHET
Vattenskålen Levico är med sin naturliga utstrålning ett fint tillskott i trädgården. För fåglarna är det mycket viktigt med tillgång till vatten, inte bara för att dricka utan också för att bada i, så att de kan hålla sin fjäderdräkt i gott skick. Tack vare att den är tillverkad av konstmaterial är den här vattenskålen/ fågelbadet lätt. 16,5 x 14,5 x 5 cm Är inte frostbeständiga.
Vattenskål Maggiore
 
Vattenskålen Maggiore är perfekt för fåglarna. Den är tillverkad av konstmaterial och alltså mycket hållbar och frosttålig. För fåglarna är det mycket viktigt med tillgång till vatten, inte bara för att dricka utan också för att bada i, så att de kan hålla sin fjäderdräkt i gott skick. Det naturtrogna utseendet på den här vattenskålen gör den till en tillgång för alla trädgårdar. Mått: 28,5 x 25 x 8,5 cm Är inte frostbeständiga
179:-
10% rabatt!

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook