Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Plantor

Plantor

Växterna I vårt sortiment levereras direkt från våra odlingar hem till dig. Korta transportvägar borgar för en optimal logistik som gynnar växterna. Riktig omsorg och förberedelse av försändelserna ligger i händerna på våra växtexperter. Därför packas varje växt på det sätt som lämpar sig bäst för just den och om möjligt använder vi miljövänliga förpackningsmaterial som t.ex. halm.Blomsterlök
Lökjärn
NYHET
Med det här lökjärnet blir det enkelt att sätta blomsterlökar och plantor med en diameter på max. 6 cm. Tryck helt enkelt ner det i marken där löken skall planteras, och vrid om ett kvarts varv. Håll ihop greppet så att jorden stannar kvar i järnet. Lägg löken i hålet och lossa sedan på greppet, så att jorden åter faller ner. Trampa till. Klart! Material: Stål och syntetmaterial.
75:-
100% Rabatt
Fyllda narcisser, blandning 5-pack
Rabatt
NYHET
Fyllda narcisser har en underbar doft och form och är ett underbart inslag under våren. De passar lika bra i trädgården som i vaser inomhus. Den här exklusiva blandningen ger en hel färgpalett av dessa festliga och rikblommande vårfanfarer. 
25:-
30% rabatt!
Krokus (Crocus ‘Blue Pearl’)  25-pack
 
Krokusen ‘Blue Pearl’ blommar mycket tidigt, med ljusblå blommor. Den sprider sig villigt och är mycket härdig. En gammaldags växt som passar till underplantering under träd och buskage, till förvildning i gläntor och som tidig färgprakt i perennrabatter. De vidöppna blommorna är underbara i vårsolen.
35:-
30% rabatt!
Enkla tidiga tulpaner, blandning 10-pack
 
Enkla tulpaner har kraftiga korta stjälkar och passar bra i rabatter, krukor etc., även i blåsiga lägen.  Den här brokiga blandningen består av tidigblommande sorter.
35:-
30% rabatt!
Tulpan ‘Greigii Quebec’  10-pack
 
Greigii Quebec är en vacker och rikblommande tulpan som blommar i april-maj.
49:-
30% rabatt!
Tulpan (Kaufmanniana Concerto) 10-pack
 
De vackert vit med gula blommor, bladen öppnar sig i solen och visar upp blommans gula inre. Denna vackra och tidigt blommande tulpan passar mycket väl till förvildning. Kaufmanniana Concerto blommar i mars - april och blir som mest 25 cm hög.
49:-
30% rabatt!
Narcissus ´Golden Ducat´ (Narcissus ‘Golden Ducat') 5-pack
NYHET
Golden Ducat trivs i sol till halvskugga och i väl dränerad jordmån. Marken får inte vara för fuktig, perfekt för perennrabatt, kruka, förvildade ställen i trädgården eller under buskar och träd. Den är även en bra snittblomma.
35:-
30% rabatt!
Meleagris blandning (Fritillaria Meleagris) 15-pack
 
Namnet meleagris betyder fläckig fjäderdräkt som hos en pärlhöna. De hängande blommorna är brett klockformiga och vita/lila. De växer på fuktig mark, dock ej i stående väta.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Fyllda freesior, blandade  15 st
Rabatt
NYHET
Den här lysande färgrika blandningen av freesior förvandlar trädgården till ett hav av doft och färg. Fantastiskt rikblommande. Från varje läk växer det upp två stänglar som kan ha 8–10 blommor vardera.
25:-
30% rabatt!
Klotlök (Allium Spaerocephalon)
NYHET
Fyllda freesior, blandade
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Plant-o-mat. Blombox med tulpaner
NYHET
De här boxarna som är fyllda med lökar är en verkligt fin nyhet för trädgården. De är perfekta för dig som inte har tid att plantera lökar, eller som helt enkelt inte har gröna fingrar. Vill du kunna glädja dig åt färgglad tulpanprakt när våren kommer? Det räcker med tre enkla steg: 1. Gräv ett hål. 2. Sätt ner lådan med lökar och fyll igen hålet. 3. Vänta på våren, då du kan njuta av blommorna som växer upp ur lådan. Fylld med 19 Bio-tulpanlökar: 7 st. ´ Single Late Queen of Night’ (mörklila) och 12 st. x ‘Tarda Dasystemon’ (gul, doftande vildtulpan). Finns också i en variant med påskliljor. Obs! Om du har satt lökboxen i ett planteringskärl i stället för i marken rekommenderar vi att du täcker den om det blir kraftig köld.
75:-
30% rabatt!
Plant-o-mat. Blombox med narcisser
NYHET
De här boxarna som är fyllda med lökar är en verkligt fin nyhet för trädgården. De är perfekta för dig som inte har tid att plantera lökar, eller som helt enkelt inte har gröna fingrar. Vill du möta våren med glada gula påskliljor? Det räcker med tre enkla steg: 1. Gräv ett hål. 2. Sätt ner lådan med lökar och fyll igen hålet. 3. Vänta på våren, då du kan glädja dig åt blommorna som växer upp ur lådan. Innehåller 19 Bio-narcisslökar: 7 st. Tête-à-tête’ (småblommig gul påsklilja) och 12 st. ‘Scilla siberica’ (rysk blåstjärna, blå) Finns också i en variant med tulpaner. Obs! Om du har satt lökboxen i ett planteringskärl i stället för i marken rekommenderar vi att du täcker den om det blir kraftig köld.
75:-
30% rabatt!
Frö- och lökväxtpaket, rosa
NYHET
Ett paket som kommer att ge dig en härlig blomning! Det innehåller en Bio-fröblandning (1 paket) plus 25 lökar för en härlig naturträdgård, med betoning på rosa toner. Innehållet beräknas täcka 1 m2. Tack vare kombinationen av fröer och lökar kommer du att kunna njuta av 6 månaders blomning och färgprakt. Blandningen ger färg, doft och liv till din trädgård. Innehåller 1 Bio-fröpaket med ängsväxter samt 25 Bio-lökar: 5 st. tulpaner ‘Purple Prince’ (tidig enkel lila) 5 st. tulpaner ‘Christmas dream’ (tidig, enkel rosa), 5 st. snödroppar och 10 st. sibirisk blåstjärna.
95:-
30% rabatt!
Frö- och lökväxtpaket, lila
NYHET
Ett paket som kommer att ge dig en härlig blomning! Det innehåller en Bio-fröblandning (1 paket) plus 25 lökar för en härlig naturträdgård. Innehållet beräknas täcka 1 m2. Tack vare kombinationen av fröer och lökar kommer du att kunna njuta av 6 månaders blomning och färgprakt. Blandningen ger färg, doft och liv till din trädgård. Innehåller 1 Bio-fröpaket med ängsväxter samt 25 Bio-lökar: 3 st. purpurlök ‘Purple Sensation’, 5 st klotlökar, 10 st. pärlhyacinter och 7 st. prydnadslökar Allium ´Cowanii’ (vit).
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Bivänlig kollektion
NYHET
Om du vill ha fler bin och fjärilar i din trädgård under våren, kan vi verkligen rekommendera de här Bio-lökväxterna. Deras lysande färger och lockande dofter kan insekterna helt enkelt inte motstå. Nektar är ett nyttigt och livsviktigt ämne för den, speciellt under våren. Plantera lökarna nu i höst och gläd dig åt surrande och fladder under den kommande våren. Bivänlig kollektion Innehåller 40 Bio-lökväxter: 10 st. färgglada krokusar i blandade färger, 5 st. snödroppar, 10 st. små pärlhyacinter, 10 st. tulpaner ‘Linifolia’ (Bokharatulpan) och 5 st. tulpaner ‘Tarda Dasystemon’ (gul, doftande vildtulpan).
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Cottage-gardenpaket med smålökar
NYHET
Cottage-garden är den klassiska engelska stugträdgården, som är skapad utifrån vissa traditionella regler, men ändå ger ett informellt intryck. Den här blandningen innehåller lökar, som både passar i perennrabatter och mer vilda delar av trädgården, ger färg från våren och framåt. Cottage-gardenkollektionerna innehåller ett urval av lökväxter som ger perfekt harmoni åt trädgården. Behöver du växter till terrassen eller balkongen? De här små smyckena vill man bara ha! De har lärt sig att klara sig i naturen under tusentals år och de passar lika bra i trädgårdarna. Efter blomningen ligger lökarna kvar i jorden, för att komma tillbaka nästa år. Det är alltid lika trevligt att återse dessa vackra växter. Innehåller 30 Bio-lökar: 5 st. enkelblommande vårlilja, 10 st. snödroppar, 5 st. påskliljor ‘Tête-à-Tête’ och 10 st. stjärnhyacinter. Det finns också ett Cottage-gardenpaket med prydnadslökar
125:-
30% rabatt!
Lökblandning för fjärilar
NYHET
De 13 lökarna i den här blandningen ger lökväxter som är speciellt omtyckta av fjärilar. Om du vill ha din trädgård full av vackra fladdrande insekter, är det här en blandning för dig. Den innehåller: purpurlök ‘Purple Sensation’, en brokig blandning av glanslök ‘Unifolium', prydnadslök ‘Cowanii’ , guldlök ‘Jeannine’, plus vackert blålila stjärnhyacinter. Latinska namn: Allium aflatunense ‘Purple Sensation’, Allium ‘Unifolium’, Allium ‘Cowanii’, Allium ‘Jeannine’ und Camassia Leichtlinii ‘Caerulea’. Växtplats:  sol Blomningstid: april-juni (beroende på sort) Höjd:   30–100 cm (beroende på sort)
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Buskar & Bär
Syrenbuddleja ‘Clive Farell’
NYHET
Den här sorten med sina lavendelblå blommor, är ett verkligt blickfång i trädgården. Den har dessutom en underbar doft. Den blommar ända in på hösten och under hela blomningstiden drar den till sig fjärilar. Trivs bäst i väldränerad humusrik jord som inte får vara för fuktig. Zon 1-2. Höjd:   2,50–3,00 m Blomning:  augusti-september Blomfärg   lavendelblå, härlig doft Växtplats:  sol till halvskugga  Jordmån:  normal, god, väldränerad trädgårdsjord
Från 89:-
Skogsolvon, ‘Roseum’ (Virbunum opulus ‘Roseum’)
 
Den här kraftiga busken bär under maj- juni snöbollsliknande vita blomsamlingar i massor. Den yppiga blomprakten gör den till en insektsfavorit. ”Snöbollarna” är också fantastiska i vas. Växten trivs bäst i full sol, men klarar också lätt halvskugga. 
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Lagerolvon (Viburnum tinus laurustinus)
 
Den här vackra städsegröna busken blommar mycket länge. Redan under senvintern slår samlingar med rosavita blommor ut och den blommar ända fram till april. Efter det blidas svarta bär som är mycket uppskattade av många av trädgårdens fåglar. På en solig, skyddad växtplats blommar lagerolvon allra yppigast, men den kan också planteras på ett halvskuggigt ställe. Busken blir ca 3 m hög och har mörkgröna blad året runt. Beskärning bör göras efter blomningen, i april. Man behöver inte öra det, men genom beskäringen håller man den vid den höjd man önskar. En gammal förvuxen buske tål en radikal tillbakaskärning. Även den bör göras under senvåren, och man skär då ner busken till ca 50 cm höjd. Gödsla busken och se till att den får vatten medan den bildar nya grenar, så kommer den snart att bli fin igen. Lagerolvon kan också odlas i stora kärl, men då måste man se till att den får tillräckligt med näring.  
Perenner
Kinesisk kärleksört (Sedum 'Herbstfreude')
 
Den som vill ha blommor som lockar till sig fjärilar på sensommaren får inte sakna kärleksört. Dess vackra rosa blomställningar är en viktig näringskälla för fjärilar. Blir vackrast på mager jord.
Från 25:-
Jätteverbena (Verbena bonariensis)
 
De violetta täta blomaxen som blommar från sommar till höst på nästan bladlösa stjälkar är helt hänförande. Fjärilar dras till växten av blommornas violetta färg och av nektarn. Denna perenn självsår sig lätt i trädgården. Plantera helst tätt så att blommorna kommer till sin rätt.
Slutsåld
Perenn pipört (Centranthus ruber coccineus)
 
Denna anspråkslösa brett växande växt kommer från Medelhavsområdet. De scharlakansröda blommorna kommer i slösande överdåd ovanför det blågröna bladverket. Passar speciellt bra på solig och varm kalkhaltig mark. Några sorters humlor och dagfjärilar hör till de stadiga besökarna. Blommorna är också bra till snitt.
Från 20:-
Luktaster (Aster novae angliae Purple ‘Dome’)
 
Dessa astrar börjar blomma i augusti. De mörkvioletta blommorna kommer ända fram till hösten och besöks av fjärilar som påfågelsöga och amiral. Även andra insekter söker sig till de vackra blommorna.
Från 25:-
Fackelblomster (Lythrum Salicaria)
 
Fackelblomster är en stilig hög perenn med lysande rosa till röda blomklasar på vackra ax. Passar på fuktig eller sank mark. Växten är dekorativ även efter blomningen, med sina upprätta fröställningar.
Från 20:-
Hampflockel (Eupatorium cannabinum)
 
Perenn med vacker form och stora samlingar av blekrosa fluffiga blommor. Mycket lockande för många slags insekter, t.ex. dagfjärilar och svävflugor.
Från 20:-
Isop (Hyssopus officinalis)
 
Doftande halvbuske som är en lättskött och tacksam trädgårdsväxt. Bra accentväxt i perennrabatter. Används även som kryddväxt. Isop blommar på sensommaren med små vackert mörkvioletta blommor som besöks flitigt av fjärilar och bin. Växten är vintergrön i milt klimat men vissnar ner i kallare områden. Den skall beskäras på våren. Trivs bäst i direkt sol på torr växtplats och klarar även mager jord.
Från 20:-
Kungsnäva (Geranium magnificum)
 
I Vivaras sortiment finns också en blåviolett näva. Den här vackra yviga växten blommar på försommaren. Liksom andra nävor drar kungsnävan till sig bin och fjärilar.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Backtimjan (Thymus serpyllum)
 
Bra marktäckare med doftande klargröna blad. Tork- och frosttålig. De små blålila blommorna lockar massor av bin och humlor.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Lavendel (Lavandula angustifolia 'Munstead')
 
Den här vackra kompakta lavendeln passar perfekt som rabattkant. Den aromatiska doften och de blåvioletta blommorna lockar till sig fjärilar. Lavendel växer gärna i full sol. Skär ner de avblommade blomstjälkarna på hösten och beskär plantorna hårt på våren. På så sätt kan man hålla plantorna friska och rikblommande i många år.  
Från 25:-
Kokardblomster ‘Kobold’ (Gaillardia ‘Kobald’)
 
De orangeröda blommorna med gula spetsar blommar från juni till september. De blir 20 - 40 cm höga och lockar fjärilar, men passar också utmärkt som snittblommor. Skär tillbaka blomstänglarna på hösten. Vintertäckning rekommenderas.
Från 25:-
Bijenweelde ® (sex olika färger i den här serien)
 
Bijenweelde®, hör till ett helt sortiment av rosor som har förädlats speciellt med tanke på bin. Det finns sex olika färger på rosorna i den här serien. De enkla blommorna gör det lätt för bina att komma åt nektarn. Rosen har ett kompakt växtsätt och har vackert glänsande gröna blad. Den blommar rikt med vackra upprätta blommor, där de gula ståndarknapparna bildar en vacker kontrast. Bijenweelde® är lättskött och kan beskäras på många olika sätt. Den passar i rabatter, och krukor och är lätt att kombinera med andra växter t.ex. med sommarblommor och perenner eller med andra buskar.
Från 69:-
Axveronika, Axärenpris (Veronica spicata)
 
Denna veronika har långa blålila blomax som påminner om fjärilsbuske (Buddleja) Omkring 60 cm hög och frosthärdig.
Från 20:-
Bijenweelde®-paket
Rabatt
NYHET
De omtyckta Bijenweelde®-rosorna finns nu i ett fördelaktigt erbjudande. Det innehåller rosor i fem färger: rött, rosa, gult, vitt och aprikos. Bijenweelde®-rosorna har lättåtkomlig nektar och är speciellt framkorsade för att passa bina. De har ett kompakt växtsätt och blanka gröna blad. De blommar rikt med vackra upprätta enkla eller halvfyllda blommor, med ståndarna som kontrast. Doften är svag. Bijenweelde® är lättodlade och kan beskäras på olika sätt. De passar fint in i rabatter och urnor och är lätta att kombinera med olika andra växter, såsom perenner och blommande buskar. Bijenweelde® är härdiga mot mjöldagg och rosrost. 
Trädgårdsredskap
Handkultivator med tre klor - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garanti För alla som uppskattar kvalitet och design, även när det handlar om trädgårdsredskap. Den här handkultivatorn är ett idealiskt redskap för att luckra och rensa trädgårdsland eller planteringskärl. Tillverkad av aluminium och därför både lätt, stark och hållbar. Ytterligare ett plus är det ergonomiska greppet. Längd 28 cm
Planteringsspade Alu.- Livslång garanti!
NYHET
Livslång garantiFör alla som uppskattar kvalitet och design, även när det handlar om trädgårdsredskap. Med sin 80 mm breda skopa är den här planteringsspaden en verklig hjälp i trädgården. Materialet, aluminium, gör den både lätt, stark och hållbar. Ytterligare fördelar är det ergonomiska greppet och centimeter- /inchmåtten på skopan.Längd 29 cm
Kantsax - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garanti Kantsax som snabbt snyggar till kanterna på gräsmattan eller mot rabatter. Tre olika klippvarianter som enkelt kan ställas in: Horisontellt för kantskärning. Vinklat för svårtillgängliga ställen. Vertikalt för att trimma ( icke förvedade) växter. Längd 35 cm
Grensåg, hopfällbar, 18 cm långt sågblad - Livslång garanti!
NYHET
    Livslång garantiHopfällbar grensåg med säkring, så att bladet inte skall kunna öppnas eller fällas in av misstag. Det böjda, koniska bladet med härdade tänder gör att snitten blir renare och att det blir lättare att såga. Handtag av polypropylen och gummi för optimalt grepp.  
Grensåg, 33 cm långt sågblad
NYHET
Livslång garantiBöjd grensåg med 33 cm blad. Det böjda, koniska bladet med härdade tänder gör att snitten blir renare och att det blir lättare att såga. Handtag av polypropylen och gummi för optimalt grepp. Med etui av glasfiber. Längd 63,5 cm
Sekatör ergonomisk - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garantiDen här sekatören är speciellt lämpad för litet grövre kvistar. Den klarar till och med grenar på 30 mm. Den ergonomiska formen gör att man orkar arbeta länge med den. Bellotas EASYADJUSTsystem gör det möjligt att ställa in kraften i skäret. Längd 21 cm
Sekatör, klassisk modell - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garanti En klassisk och professionell sekatör för intensiv användning. Handtagen av aluminium gör den här modellen extra lätt (bara 255 g till längden på 210 mm). Den här sekatören klarar utan problem kvistar på upp till 25 mm. Bellotas EASYADJUSTsystem gör det möjligt att ställa in kraften i skäret.  Längd 21 cm
Häcksax - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garantiEn verklig hjälp när man skär buskar och häckar. Skärbladen av härdad stål har en speciell beläggning som gör det lätt att torka bort sav. De vågslipade skären gör det lättare att klippa litet tjockare kvistar. Handtagen av förstärkt polyamid har ergonomisk utformning och är lätta och välbalanserade. De rejäla stötdämparna av gummi på häcksaxens handtag gör klippningen bekväm.
Grensax, teleskopmodell - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garantiDen här grensaxen passar för grenar med upp till 35 mm tjocklek. Skären är av härdad stål med specialbeläggning som gör att sav lätt kan torkas bort. Handtagen av kraftig polyamid är ergonomiskt utformade, lätta och välbalanserade. Steglöst förlängbar (60 till 90 cm) och med rejäla stötdämpare för lätt hantering.
Liten sekatör med böjd spets - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garantiDen här sekatören är en mindre variant av vanliga sekatörer och till stor hjälp när det gäller mindre plantor och buskar. Den är lätt och har ergonomisk utformning och greppet är av konstmaterial, som står mot väder och vind. Övre handtaget har dessutom ett stötdämpande skikt för bättre och säkrare grepp.Längd 17,5 cm
Liten sekatör med rak, trubbig spets - Livslång garanti!
NYHET
Livslång garanti Den här sekatören är idealisk för mindre klippningsarbeten. Dessutom har övre handtaget ett stötdämpande skikt för bättre och säkrare grepp. Ytterligare ett plus är den trubbiga spetsen som gör beskärning på svårnåbara ställen tryggare. Längd 18,5 cm
Blomsax
NYHET
Livslång garantiDe vågiga och tandade skänklarna av ädelstål gör att den här blomsaxen klipper mycket smidigt och lätt. Passar också t.ex. för att klippa dammduk med. Längd 20,5 cm
Trädgårdshandske
NYHET
De här handskarna är perfekta för trädgårdsarbete eller då man hanterar redskap. De är tillverkade av syntetfiber utan sömmar och är lätta och fuktgenomsläppliga. Den elastiska mudden kring handleden ger perfekt passform. Greppet är av räfflad latex, för att bli stadigt och fungera även om det regnar. Handskarna är tvättbara.  Finns i storlek  8 (M), 9 (L) och  10 (XL)
Från 49:-
Trädgårdshandske
NYHET
De här användbara handskarna passar för alla slags trädgårds- och lantbruksarbeten. De är tillverkade av sömlös syntetfiber och är lätta och fuktgenomsläppliga. Den elastiska mudden kring handleden ger perfekt passform. Bra grepp av polyuretan, perfekt för latexallergiker. Handskarna är tvättbara. Finns i storlek  8 (M), 9 (L) och  10 (XL) 
Tillbehör
Fönstertermometer `Groda`
 
Grön groda med temperaturvisning från + 50° till – 30º C. Grodan av konstmaterial fästs på fönstret med fyra sugkoppar.23,5 x 17,5 x 4,5 cm
Organisk jordförbättring 10 liter
 
100% organisk gödning som bidrar klart till förbättring av jorden egenskaper. Det organiska innehållet binder mineralerna, som är är så betydelsefulla för växternas näringsupptag. Passar i olika sammanhang; rabatter, grönsaksland, gräsmattor, krukor och odlingskärl. Speciellt bra resultat får man om den används tillsammans med den biologiska växtnäringen. (0,5 - 1 liter / 10 m²)
Biologisk växtnäring 850 g
NYHET
Kornad växtnäring, som är 100% biologisk, fri från klor och framställd av växtmaterial. Hög halt av kväve. Hälften av det frigörs under de första 30 dagarna, medan resten av kvävet avges långsamt i små mängder. Fosfathalten är relativt låg, eftersom de flesta jordar har tillräckligt fosfatinnehåll. Växtnäringen används även i ekologisk odling. Passar för rabatter , grönsaksland, gräsmattor och krukor/odlingskärl. Ge 2 -3 givor under växtsäsongen.
Blomblandning för solitärbin, 22 sorter (25 g)
NYHET
22 inhemska blommande växter som ger en vacker äng, som dessutom lockar till sig solitärbin, honungsbin, humlor och fjärilar. Dessa insekter är viktiga för pollineringen av växter. Några av växterna i blandningen har också frön som ger mat åt olika fåglar. Blomblandningen innehåller både ettåriga och fleråriga växter som ser till att man har färg- och blomprakt även kommande år. Så bara ut fröblandningen och gläd dig över bin, humlor och fjärilar, som inte kommer att kunna motstå den vackra ängen! Direktsådd mitten av mars-maj, 2–3 g/m² Produktinformation: Växthöjd: 20–120 cm Växtplats: sol till halvskugga Färg: blandade färger 95020 25 g, för 10 m²

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook