Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Gåvor & Tillbehör

Gåvor & TillbehörTillbehör
Foderskopa
 
Fyll på foderautomaterna med ett minimum av besvär eller spill. Med integrerat handtag och flat botten för enkel förvaring och användning. Längd: 36 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Rengöringsvätska
 
Biologiskt nedbrytbar och desinficerande vätska som grundligt tar bort bakterier och sjukdomsframkallande organismer. Trots detta är den ofarlig för djur. Sprayformen gör den enkel att använda. Idealisk för rengöring av foderautomater och vattenskålar.Innehåll 500 ml brukslösning
Vivaraborste
 
Foderautomater rengörs enkelt och grundligt inuti med hjälp av Vivaras borste. 94111:   ø 6,3 cm, Längd 53 cm94112:   ø 9 cm, Längd 77 cm
Från 75:-
BugAway (Väck med småkryp)
 
BugAway hjälper till att avlägsna småkryp utan att döda dem. Endast på en armlängds avstånd! När smådjuren är instängda i behållaren i änden på stången så kan de släppas ut utomhus - eller visas upp på ett säkert sätt för att intressera barnen. Bugaway svart Beställ.no. 94315 Längd 30 cm Ø 14,5 cm   Beställ.no. 94314 Längd 73 cm Ø 14,5 cm
Från 129:-
Vivaras brevkort (7 st. + kuvert)
 
Detta enastående set består av 7 kort med kuvert. Korten, med motiv av bl.a. rödhake, igelkott, koltrast och ekorre passar för alla tillfällen. En glädje att skicka och att få.
Bordsskrapa
 
Denna kraftiga bordsskrapa är enkel och hygienisk för rengöring av fågelbord/fågelholkar. Tillverkad i metall med vadderat handtag för bra grepp. 30 x 10 x 8 cm
Från 44:-
Gåvor
Dörrstopp Duva
NYHET
Prydligt och smart formgiven dörrstopp i form av en duva. Skjut bara in duvans stjärtfjädrar under dörren, så kan den inte slå igen av sig själv.
Dörrmatta Blåmes
NYHET
På den här praktiska dörrmattan hälsar en blåmes dina gäster välkomna. Ett trevligt blickfång vid entrédörren och dessutom en trevlig present. Mått: 75 x 45 x 0,5 cm. Tillverkad i 100% återvunnet gummi och är inte lämpligt för PVC-golv.
Klädkrok Sparv grön
NYHET
En limegrön sparv vaktar den här klädkroken, som levereras i ett set med två stycken. Krokarna monteras enkelt med skruv på väggen. En både dekorativ och praktisk present.
Klädkrok Sparv vit
NYHET
En prydlig vit sparv har slagit sig ner på den här klädkroken, som levereras i ett set med två stycken. Krokarna monteras enkelt med skruv på väggen. En både dekorativ och praktisk present.
Väggklocka Uggla
NYHET
Tack vare den här klockan, som lyser i mörkret behöver du inte tända ljuset för att få reda på hur mycket klockan är. Ge den här ugglan en fin plats hemma hos dig, eller låt någon vän få glädje av den. Drivs med AA-batteri ( ingår inte). Diameter: 20 cm.
Kontaktlinsbehållare Uggla
NYHET
Praktisk och kul behållare för kontaktlinser med uggledesign. Bra både hemma och på resor. Finns i färgerna blått, rosa och grönt.
Gemhållare Fågelbo
NYHET
Det här fågelboet ser till att dina gem håller sig samlade och lätt åtkomliga i skålen. Den limegröna fågeln passar perfekt i sitt bo. Levereras i en originell förpackning i form av en fågelholk - en trevlig presentidé.  
Paraply med småfåglar
NYHET
Vackert stabilt paraply med vackert motiv av de vanligaste fåglarna i våra trädgårdar. Nu kan du visa ditt intresse för naturen. Paraplyet är också den perfekta presenten till en fågelintresserad vän. Produktinformation: Ø: 120 cm Längd på skaftet: 95 cm
Adressbok Fjärilar
NYHET
En praktisk och vacker adressbok med alfabetsregister och fjärilsdesign. Styva pärmar och gummibandsförslutning skyddar dina anteckningar.    Mått: 15 x 21 x 0,8 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Anteckningsblock Fåglar
NYHET
Praktiskt anteckningsblock med vackra fågelmotiv på varje sida – och naturligtvis gott om plats för noteringar.  Mått: 135 x 95 mm, 164 sidor 
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Lunnefågel, Presentpapper
NYHET
Den här svarta och vita alkfågeln med sitt ögonstreck som gör att den ser ut som en ledsen clown, tar man inte miste på. Den är en av världens mest populära fåglar och Vivara har en hel serie produkter med fina avbildningar av lunnefåglar.   12 vikta blad med presentpapper med fyra olika fågelmotiv. Mått: 22,5 x 30 cm.
Anteckningsbok, Lunnefågel
NYHET
Den här svarta och vita alkfågeln med sitt ögonstreck som gör att den ser ut som en ledsen clown, tar man inte miste på. Den är en av världens mest populära fåglar och Vivara har en hel serie produkter med fina avbildningar av lunnefåglar.   Perfekt till inköpslistor, påminnelser eller för att anteckna fåglar som du sett i din närhet. 128 sidor. Mått: 10 x 14cm.
Kökstillbehör
Glasunderlägg med fåglar i 6-pack
NYHET
Det här setet består av 6 underlägg med fina illustrationer av välkända trädgårdsfåglar, t.ex. rödhake, blåmes och bofink. Levereras i 6-pack. Mått: 10,5 x 10,5 cm.
Liten Bricka med fåglar
NYHET
Den här dekorativa och stadiga melaminbrickan sticker ut, med sina fina teckningar av fåglar, t.ex. rödhake, blåmes och koltrast. Mått: 24 x 36 cm.
Kökshanddukar med fåglar, 2-pack
NYHET
De här båda dekorativa och användbara kökshanddukarna eller dukarna har fin dekor av välkända fågelarter såsom rödhake, gärdsmyg och gråsparv. Hög kvalitet från England. Förpackningen innehåller 2 st i storleken 48 x 70 cm.
Köksförkläde Rödhake
NYHET
Fint bomullsförkläde i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet. Reglerbara band i hals och midja och en rejäl ficka fram. Mått: 62 cm bredd, 82 cm längd (utom bandet i halsen). Maskintvätt. Utom köksförklädet med rödhakemotiv finns det också andra produkter i serien med rödhakar, kökshanddukar och en kopp med fat. 
Grillvante Rödhake
NYHET
Dekorativ grillvante av 100 % bomull i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet. Den här praktiska dubbla grillvanten skyddar händerna från att bli brända på heta ugnsfat.  Mått: 88 x 18,5 cm. Maskintvätt.    Utom grillvantarna finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. ett köksförkläde och en kopp med fat. 
Kökshandduk Rödhake
NYHET
Två vackra bomullshanddukar för köket i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet.  Mått: 47 x 71 cm. Maskintvätt.    Utom kökshandduken finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. köksförkläden och en kopp med fat.
Kopp med fat Rödhake
NYHET
Vacker kopp med fat i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet.  Mått: kopp Ø 11 cm, fat Ø 17 cm. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en fin presentförpackning och är en perfekt gåva.  Utom koppen med fat finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. kökshanddukar och köksförkläden. 
Flaskpropp Uggla
NYHET
Den här trevliga ugglan håller vinet fräscht. Sätt den bara på flasköppningen och vrid på ugglans huvud. Ugglans kropp sluter till om flaskhalsen och håller tätt. På så sätt håller sig vinet längre i en påbörjad flaska.
Korkskruv Sparv
NYHET
I den här korkskruven kombineras ädelstål och betsad ek. Korkskruven har också en kniv för att skära upp folien kring korken. Perfekt både i hemmet och i fickan.
Glasmarkör Kolibri
NYHET
Ingen risk att blanda ihop glasen, då man har gäster och mingel. Sätt en av de färgglada kolibrierna på glaskanten så slipper du blanda ihop ditt glas med andras. Set med sex fåglar i grönt, gult, rött, rosa, vitt och svart. (Levereras utan glas)
Form för isbitar Djur
NYHET
Piffa upp kalla drycker med isbitar i form av kaniner, ekorrar och igelkottar. Kan också användas för tillverkning av chokladpraliner.
Vattenhållare Fågel
NYHET
Den här hållaren gör att det blir riktigt kul att fylla vattenglasen. Sätt fast en pet-flaska i hållaren och öppna kranen med den lilla fina fågeln. Trevlig och praktisk hållare, som passar till flaskor i flera olika format.
Servetter Fjärilar 20 st.
NYHET
De här vackra servetterna har tre lager och god uppsugningsförmåga. Det söta fjärilsmönstret tilltalar alla naturvänner.    Mått: 33 x 33 cm Paketmått: 16,5 x 16,5 cm Innehåll: 20 st.  Förpackning: Cellofan Papperskvalitet: trelagers, 120 g
Fjärilar. Kasse av juteväv
NYHET
Den här miljövänliga kassen av jute är handtryckt. Bekväm att bära tack vare de vadderade handtagen.    Vid sidan om bomull är jute den viktigaste växten, som kan spinnas till hållbara trådar. Jute är fullständigt biologiskt nedbrytnings- och återvinningsbart, alltså mycket miljövänligt.    Mått 30 x 30 x 20 cm
Köksförkläde med fjärilar
NYHET
På det här vackra bomullsförklädet från firman Roy Kirkham finns många välkända fjärilsarter avbildade. Bandet i nacken är reglerbart och runt midjan finns ett knytband. På framsidan finns en stor ficka praktiskt placerad.    Mått: 68 cm vidd och 98 cm längd utan nackband.  Kan maskintvättas.   Mått: 98 x 68 cm
Köksförkläde Lunnefågel
NYHET
Trevligt köksförkläde i bomull med muntra lunnefåglar, tillverkat av firman Roy Kirkham. Detta är ett engelskt familjeföretag, som under drygt 45 år har byggt upp ett rykte om hög kvalitet. Förklädet har reglerbara band upptill och om midjan och en stor ficka mitt fram som rymmer både smått och gott. Mått: 62 cm brett, 82 cm långt utom knytbandet i nacken. Maskintvätt.    Utom förklädet med lunnefågelmotiv finns det fler varor i den här serien, bl.a. kökshanddukar, muggar och en bricka. 
Mugg, Lunnefågel
NYHET
Den här kvalitetsmuggen med lunnefågel är tillverkad av förstklassigt benporslin (Fine Bone China) hos den kända engelska manufakturen Roy Kirkham. Det är ett familjeföretag med 45 års erfarenhet av porslinstillverkning, som har byggt upp ett gott rykte. Det är inte bara i Storbritannien som namnet står för högsta kvalitet. Den vackra porslinskvaliteten hos muggarna i glänsande vitt och med en fin glans drar till sig beundrande blickar.  Muggen med motiv av lunnefågel rymmer 380 ml. Den är diskmaskin- och mikrovågssäker och levereras i en fin presentförpackning.    Diameter 8,5 cm Höjd 9 cm Rymd 380 ml Material Benporslin 
Mugg, Lunnefåglar
NYHET
Den här trevliga koppen med olika roliga lunnefåglar är tillverkad av finaste benporslin (Fine Bone China) hos det välkända engelska familjeföretaget Roy Kirkham. De har varit verksamma i mer än 45 år och är kända långt utanför Storbritannien för sitt kvalitetsporslin. Det halvtransparenta benporslinet har en strålande vithet och vacker glans och det syns att det är av högsta kvalitet.    Muggen med lunnefåglar rymmer 380 ml. Den tål diskmaskin och mikrovågsugn och levereras i en fin presentförpackning.   Diameter 8,5 cm Höjd 9 cm Rymd 380 ml Material Benporslin 
Bricka, Lunnefåglar
NYHET
Två roliga lunnefåglar pryder den här trevlig brickan av melamin. Praktiska fördelar är att den är lätt och har bra grepp för stabil hantering. Rolig både att äga själv och att ge bort i present till andra naturvänner.    Tål maskindisk. Obs! Kan inte användas i mikrovågsugn.    Specifikationer:  Mått: 36 x 24 x 4 cm Vikt: 330 g Material: Melamin
Kökshanddukar, Lunnefåglar
NYHET
Två prydliga kökshanddukar av bomull med motiv av lunnefåglar från Roy Kirkham. Detta är ett engelskt familjeföretag, som under drygt 45 år har byggt upp ett rykte om hög kvalitet.   Mått: 47 x 71 cm. Maskintvätt.   Utom kökshanddukarna finns det olika muggar, en bricka och ett köksförkläde i den här serien. 
Metalbird
Metalbird Större hackspett
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta större hackspetten av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 29 cm längd  : 13,5 cm
Metalbird Rödhake
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta rödhaken av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 14 cm Längd: 29 cm
Metalbird Gärdsmyg
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta gärdsmygen av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 13,5 cm längd  : 29 cm
Metalbird Kungsfiskare
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta kungsfiskaren av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer höjd: 17,5 cm längd: 29 cm
Metalbird Uggla
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta ugglan av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 29 cm Längd: 23 cm
Metalbird Koltrast
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta koltrasten av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 20 cm Längd: 29 cm
Metalbird Tofsmes
 
Dekorera din trädgård med den här eleganta Tofsmes av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 14 cm längd  : 25 cm
Metalbird Nötväcka
 
Dekorera din trädgård med den här eleganta Nötväcka av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 14 cm Längd: 25 cm
Metalbird Gärdsmyg
NYHET
Dekorera din trädgård med den här gärdsmygssiluetten av metall. Sätt bara upp den på en vägg, ett plank eller i ett träd. Tillverkad av korténstål, som är oskadlig för träden och som är vackert rostig, utan att för den skull fortsätta att rosta sönder. Sätt enkelt upp den i ett träd eller på en dörr. Höjd: 14,5 cm Längd: 16 cm
Metalfågel Stare
Rabatt
 
Den här staren är tillverkad av korténstål. Det är en metall som rostar på ett mycket vackert sätt. Det finns säkert något ställe i din trädgård, där den här vackra fågeln skulle passa. Korténstål behöver ingen speciell behandling. Det rostar, men det rostar inte sönder. Ett underbart glatt och hållbart inslag i din trädgård. Finns också som rödhake, gärdsmyg och uggla. Bredd: 17 cm Höjd: 14 cm Längd: 4 cm
189:-
50% rabatt!
Nyckelring
Nyckelring och - skåp Sparv
NYHET
Med den här praktiska nyckelringen med tillhörande nyckelskåp, behöver du inte leta efter dina nycklar runtom i huset. Nyckelringen är utformad som en sparv och skåpet är gjort som en holk. Sparven fungerar också som visselpipa.
Nyckelring och -hållare Sparv, duo
NYHET
Här har ni en ovanlig presentidé: Nyckelhållaren "Sparv", duo. Nyckelskåpet är utformat som en holk, medan nyckelringarna är i form av en vit och en limegrön fågel. Håller reda på dina nycklar och har en extra kul detalj - när man blåser i fåglarna visslar de.
Nyckelhållare Uggla
NYHET
Den här vaksamma ugglan håller reda på dina nycklar. När man hänger upp nycklarna öppnar ugglan sina ögon. Om hållaren är tom har den ögonen stängda. Levereras tillsammans med en passande nyckelring och klisterremsa för väggmontage. Kan även skruvas upp.  
Nyckelring Blåmes
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en blåmes. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Nyckelring Kungsfiskare
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en kungsfiskare. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Rödspov
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en rödspov. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Kentsk tärna
 
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en kentsk tärna. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Gråsparv
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en gråsparv. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Minervauggla
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en minervauggla. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Ladusvala
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en ladusvala. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Rödhake
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en rödhake. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2018 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser | Policy när det gäller cookies  


Follow Vivara on Facebook