VIVARA INTERNETBUTIK
Follow Vivara on Facebook
Beställ gratis
Webcams

Vivara Kids

Vivara Kids

Din trädgård på baksidan, en stenig strandkant, dammen i parken - låt barnen vara där och en helt ny värld av förvåning och under öppnas för dina ögon. Återupptäck din egen barndom du också! Presentera dina barn - eller barnbarn - för den andlösa spänningen av ungfågelns första flygtur, en uggla som hoar på natten, eller deras första slingriga daggmask. Studera deras ansikten (och försök sedan besvara frågorna!) när de upptäcker det pyttelilla, rörliga ekosystemet under en sten eller en vedtrave. Det är så viktigt att vi undervisar våra barn och lär dem njuta av den naturliga världen medan de är unga. Respekten och entusiasmen de utvecklar för natur och viltliv vid sidan om oss kommer att berika deras liv för all framtid.Byggpaket
NYHET
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för fladdermusholken Igor får man dessutom intressant kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Man behöver ingen snickarbod för att bygga den här holken, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop fladdermusholken. Sedan kan de färglägga den med hobbyfärg eller färgpennor. Häng upp holken på en solig plats i trädgården och snart kommer fladdermössen att använda den som tillhåll. Den stora fördelen med att ha fladdermöss i trädgården är att de livnär sig på insekter och alltså reducerar antalet skadegörare på växterna. Mått: bredd 10,5 x höjd 30,5 x längd 20,5 cm Material: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp holken i.
NYHET
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för fågelholken Nell får man dessutom intressant kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Man behöver ingen snickarbod för att bygga den här holken, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop fågelholken och sedan kan de dekorera den med hobbyfärg eller färgpennor. Nu behöver man bara leta upp en bra och skyddad plats i trädgården och vips har t.ex. ett rödhakepar flyttat in i holken. Mått: bredd 14,5 x höjd 20 x längd 18 cm Material: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp holken i.
 
Ett härligt sätt att få barn (och vuxna!) intresserade samt enkelt att göra. Med tydlig instruktion. Fågelholke-kit som innehåller trä, skruvar, spik, brickor och en hänganordning för att tillverka en holk med standardiserat ingångshål 32 mm lämplig för sparv, talgoxe och nötväcka. 16 x 16 x 29,5 cm
 
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för en foderautomat för ekorrar får man dessutom rolig kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Det behövs ingen snickarbod för att bygga den här foderautomaten, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop foderautomaten och sedan kan de dekorera den med hobbyfärg eller färgpennor. Leta sedan rätt på en plats i trädgården där man kan se hur de roliga ekorrarna gör en massa akrobatiska övningar för att få upp locket på den. Mått: bredd 23,5 x höjd 25 x längd 12 cm Material: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp den i.
NYHET
Vore det inte en rolig idé att bygga ett foderhus tillsammans med barn eller barnbarn? Allt som behövs till det finns i vårt byggpaket. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för spikarna (bra för nybörjare). Barnen kan säkert måla det i läckra färger. (Färg följer inte med). Sedan gäller det att hitta en riktigt bra plats i trädgården och så dröjer det nog inte länge förrän de första fågelgästerna kommer. Material och en tydlig anvisning för monteringen följer med. 17 x 14,5 x 18 cm.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Alla barn älskar att pyssla. Det tilltalar deras fantasi och de lär sig en massa. Med byggsatsen Nala kan de sätta ihop en verkligt fin fågelholk. Alla delarna är färdigsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Det behövs ingen snickarbod, en barntillåten hammare och en stjärnskruvmejsel räcker. Med hjälp av den lätta byggbeskrivningen sätter barnen ihop holken i ett nafs.  Måla till sist holken med färg eller färgpennor och låt barnens fantasi spela. Sedan behövs bara en lugn skyddad plats att sätta upp den på. Blir det inte spännande att se om det flyttar in en blåmes?  Mått: bredd 16, höjd 21, längd 20 cm. Håldiameter 28 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Tillfälligt Slutsåld
NYHET
Vore det inte en rolig idé att bygga ett foderhus tillsammans med barn eller barnbarn? Allt som behövs till det finns i vårt byggpaket. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för spikarna (bra för nybörjare). Barnen kan säkert måla det i läckra färger. (Färg följer inte med). Sedan gäller det att hitta en riktigt bra plats i trädgården och så dröjer det nog inte länge förrän de första fågelgästerna kommer. Material och en tydlig anvisning för monteringen följer med. 17 x 14,5 x 18 cm.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
NYHET
Jättekul och lärorikt för små byggare - ett fjärilshus! Bra för utvecklingen av barnens kreativitet. Alla byggdelarna är färdigsågade och har förborrade hål för hopsättningen.   Inga speciella verktyg behövs,  utom en hammare, som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Med hjälp av bygghandledningen kan barnen lyckas med att bygga en fjärilsholk lätt som en plätt!  Sen sätter bara fantasin gränser för hur den skall målas, med målarfärg eller färgpennor. Tips: Sätt upp fjärilsholken på en solig plats i trädgården och så gärna frön till en fjärilsblandning av blommor i närheten, så har du och barnen tillsammans skapat en färgrik miljö för de vackra fjärilarna.  Mått: bredd 14, höjd 19, längd 18 cm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Det är lika kul för barn och vuxna att pyssla med byggsatsen Nils. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för hopsättningen. Snickarbod behövs inte, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggbeskrivningen sätter barnen ihop den här holken i ett nafs Sen blir det spännande att måla den, med målarfärg eller färgpennor. Låt barnens kreativitet få fritt spelrum, så blir varje holk unik. Till slut gäller det att hitta en bra, skyddad plats i trädgården för holken, och vänta på att de första sparvarna flyttar in! Mått: bredd 13, höjd 23,5, längd 17 cm. Håldiameter 35 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
 
Skulle inte ett fint fågelbord att ha i trädgården vara kul att bygga, tillsammans med barnen? I så fall är byggsatsen Jinto helt perfekt. Samtliga delar levereras tillsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Ingen snickarverkstad eller stor verktygslåda behövs, det räcker med en hammare som barnen kan hantera. Med hjälp av den enkla handledningen går det lätt. Upphängningshaken skruvas enkelt in i träunderlag. När barnen sedan sätter färg på fågelbordet med målarfärg eller färgpennor finns det inga gränser för deras fantasi. Låt varje skapelse bli unik! Sedan gäller det att tillsammans hitta en plats i trädgården och att duka fram litet fågelmat och  vänta för att se vem som blir den första besökaren. Mått: bredd 20,5 höjd 20, längd 18 cm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Barn
Rabatt
 
Foderautomaten på 23 cm plus 1 kg Premium foderblandning. Kanske är det just den här automaten som du saknar utanför köksfönstret. Paketet är också en perfekt present som du alltid kan ha liggande i beredskap.
 
Ta en närmare titt på invånarna i din damm och i din trädgård. Denna kikare har ett roterande mikroskop med upp till 10x förstoring och levereras med en användbar pincett.
NYHET
Ett startpaket för barnen med en fönstermatare med två öppningar, 1 kg foderblandning för foderautomater plus en affisch med trädgårdsfåglar. Foderautomaten sätts enkelt fast på rutan med hjälp av sugpropparna. Nu kommer barnen riktigt nära sine små fågelvänner och med hjälp av affischen kan de genast se vilka fåglar det är som kommer på besök.
NYHET
Den här lila ryggsäcken är en trevlig kompis på vägen. Reglerbara vadderade axelremmar. Ett huvudfack och en extra ficka framtill, båda med stabil blixtlåsstängning. Rengörs enkelt med fuktig trasa. Ryggsäcken är stor nog för en lunchlåda och en mugg, en pyjamas och ett gosedjur eller någon annan viktig sak.  Material: Nylon Mått: 20 x 27 x 10 cm
NYHET
Praktisk burk med förstoringslupp. Den har två linser med fyre respektive två gångers förstoring. De små lufthålen ser till att insektarna inte lider någon skada medan man håller dem fångna för at studera dem. Ø 7 cm, höjd 8 cm
 
Den här stora bägaren med lupp har tre gångers förstoring. Den är perfekt när man vill titta på störra eller mer rörliga insekter. Luftöppningarna upptill ser till att insekterna inte tare någon skade medan de är i bägaren. Ø 11,5 cm, höjd 13,5 cm
NYHET
Den här luppen har inte bara ett förstoringsglas utan två. Den gör att man kan sturera insekten både uppifrån och nerifrån. Den har fyre gångers förstoring, så att man kan se riktigt bra. Wilson har ett stabilt grepp. 19 x 13 x 13 cm
NYHET
Med den här fina gröna vattenkannan för barn blir det ännu roligare att hjälpa till i trädgården. Tillverkad av pulverlackerad metall, vilket gör den robust och hållbar. Material: pulverlackerad metall Mått: 33,4 x 12,9 x 22,8 cm Vikt: 0,23 kg Rymd: 1,96 l
NYHET
Om man har en egen spade blir det fart i trädgården. För barnen är det en upplevelse att få hjälpa till med grävandet i landen eller i sandlådan. Och så mycket man lär sig under tiden! Material: trä Mått: 14,3 x 5,0 x 80,5 cm
NYHET
Grön sopkvast med korta styva borst, speciellt gjord för barn. Perfekt för barn från 3 års ålder, då de gärna vill vara med och hjälpa till. Material: trä Mått: 14,3 x 5,0 x 80,5 cm
NYHET
Plantera växter, gräva i sandlådan eller samla skatter utomhus – med den här fina hinken går barnen gärna ut på upptäcktsfärd. Hinken rostar inte så den kommer att hålla länge för olika lekar. Material: zink Mått: 20,5 x 19,0 x 15,5 cm Rymd: 1,93 l
NYHET
Praktisk för de minsta trädgårdsarbetarna: en riktig skottkärra av tålig metall. Stabilt utformad för att passa till barn från 3 års ålder, då de gärna vill vara med och leka och hjälpa till med trädgårdssysslorna. Material: metall Färg: grön Mått: 77 x 40 x 43 cm
NYHET
Så kul att ha riktiga redskap när man skall hjälpa till! Plantera, rensa eller luckra? Inga problem när man har så fina saker som det här trädgårdssetet för barn. Material: trä Mått: 19,6 x 3,7 x 28 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
NYHET
En grön kratta för barn, med trähandtag. Passar från 3 års ålder, då barnen gärna vill vara med och hjälpa till. Material: trä Mått: 14,3 x 5,0 x 80,5 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Med denna unika lockpipa kan du kommunicera med dina fåglar. Genom att vrida ståldelen med handen kan du härma olika ljud som fåglarna reagerar på.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Gosedjur & Handdockor
NYHET
Det här mysiga djuret blir en bästis till barnen antingen det handlar om sömn eller lek, resor eller äventyr. Ett gosedjur vill man alltid ha med sig om man är liten. Gosedjuren är tillverkade av Wilberry Toys, som har ett stort sortiment av högklassiga mysdjur för barn. Materialet som används är mjukt och lämpar sig för barn från ett års ålder och uppåt. Djuren blir ännu mer som nya medlemmar i familjen om man skaffar ett födelsebevis till dem via följande länk: https://www.wilberrytoys.com/birth-certficate I den här serien finns flera andra djur. Mått: 6 x 11 x 14 cm Material: akryl och polyester Tillverkare: Wilberry Toys UK Certifiering: tillverkningen anpassad till EN71. Tvättråd: Handtvätt i ljumt vatten med milt tvåltvättmedel. Varning: Inte lämpliga för barn under 12 månader.
Rusty & vänner
 
Stämplar med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling. Den fjärde stämpeln har ett motiv av skogens löv. Fyra stämpeldynor (svart, grön, blå och orange) gör setet komplett. För barn över 3 år. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner.
 
Trepack med suddgummin med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling, som hjälper till om blyertslinjerna inte har blivit som du ville. Ett roligt tillskott i pennskrinet. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner.
 
Den här fina lunch och kylväskan i en glad turkos färg har ett tryck med motiv av den lilla räven Rusty. Den är bra isolerad på insidan och stängs med ett blixtlås, så att maten håller sig härligt fräsch på utflykten. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
NYHET
Ta med Honey när du är ute på äventyr! Den söta igelkotten är stjärnan på den här fina lunch- och kylväskan i naturfärger. Den är bra isolerad och med blixtlås och håller utflyktsmaten fräsch. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
 
Håll drycken varm (eller kall) med den här prydliga termosen, med sina bilder av den lilla räven Rusty. Idealisk för nästa utflykt eller picknick. Det praktiska locket är samtidigt en mugg. Mått Längd: 21 cm Ø: 7 cm Rymd: 350 ml
 
Det blir ännu roligare att lära sig gå om man har en dragleksak av trä. Ella följer med vart man än tultar om man bara håller fast i snöret. En söt lekkompis. Vad mer kan man önska? Mått: 14 x 9,5 cm, snörlängd 55 cm
 
Den här får ju bara inte saknas i ett pennfack som tillhör ett barn (eller andra med ungdomligt sinne). En linjal med igelkotten Honey. Den är 21 cm lång och 5 cm bred på bredaste stället och har markeringar för 15 cm angivna.
 
Den här lilafärgade lunch-och kylväskan är tryckt med bilder av Herr Grävling. Den är bra isolerad och försedd med ett blixtlås och håller utflyktsmaten härligt fräsch. Mått: 14 cm x 20 cm x 15 cm. Var rädd om jordens resurser! Kylväskan är tillverkad till 90% av återvunnen plast. Botten av återvunna flaskor.
 
I de här färgglada lunchlådorna med den lilla räven Rusty och hans vänner, igelkotten Honey och Herr Grävling, håller saker sig fräscha längre. De har tre olika storlekar och kan staplas i varandra för att spara plats. En blå burk med räven Rusty (12 x 12 x 5 cm), en gul med igelkotten Honey (10 x 10 x 4,5 cm) och en lila med Herr Grävling (9 x 9 x 4 cm). Kan inte användas i mikrovågsugn eller diskmaskin. Fria från Bisfenol A. På våra webbsidor finns fler produkter i serien Rusty och hans vänner
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Singing Bird, Mjukisdjur
Rabatt
NYHET
Våra favoritfåglar i trädgården finns nu som mjukisdjur med ljud. När man klämmer på dem sjunger de och lär barnen hur fågeln låter. Med de vackra färgerna och det naturtrogna utseendet och sången blir de nästan verkliga. En rolig och lärorik leksak för barn från 3 år och uppåt och en trevlig present till fågelentusiaster. Finns i många olika varianter.  Fåglarna är gjorda av polyester med fyllning tillverkad av återvunna plastflaskor.  Storlek: C:a 12.5 cm Material: polyester med fiberfyllning av återvunna plastflaskor