Lökblandning för naturträdgård

Lökblandning för naturträdgård
Artikelnummer G82174-82175
Produktnamn Art.nr
Det finns inget alternativ för denna produkt.
drag Scrolla till höger för att välja antal
På grund av ett tekniskt problem är det för närvarande inte möjligt för oss att leverera växter. Vi hoppas kunna lösa detta problem inom några dagar. Vi ber om ursäkt för besväret.
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss
Den här produkten är tillfälligt slutsåld

De här lökblandningarna är gjorda speciellt med tanke på bin och fjärilar. Blandningen består av fem olika slags lökväxter (krokus, armenisk pärlhyacint, spansk klockhyacint, morgonstjärna och påsklilja 'Sailboat'). Tillsammans ger de en blomning, som kommer att vara under hela våren med vackra lökväxter i olika färger. Plantera lökarna nu i höst, så att du kan få glädje av blomprakten redan till våren.

De här vårblommande lökväxterna har odlats med kärlek och omsorg och utan att stressas fram. Efter mer än 30 år som konventionell lökodlare ställde John Huiberts för åtta år sedan om sina odlingar, så att de blev ekologiska. En ekologisk odling är fri från bekämpningsmedel och konstgödning. Det är bättre för människor och djur och bättre för vårt jordklot. Där man besprutar sina grödor har bin, humlor och fjärilar det besvärligt. I Huiberts odlingar är de skyddade från gifter.

Blandning av Muscari, Krokus, Boshyacint, Leucojum aestivum och Narcis Sailboat