Kruka Capi 40x32 cm

Kruka Capi 40x32 cm
Artikelnummer G30040-30041
Produktnamn Art.nr Antal
Kruka Capi 40x32 cm, antracitgrå Kruka Capi 40x32 cm, antracitgrå
699,90 kr
300410119
Kruka Capi 40x32 cm, elfenben Kruka Capi 40x32 cm, elfenben
699,90 kr
300400119
drag Scrolla till höger för att välja antal
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Den här ultralätta planteringskrukan från Holland har en speciell räfflad yta. Precis som när det gäller utseendet på andra designkrukor i vårt sortiment är utformningen inspirerad av naturen.

De mjuka jordfärgerna på krukorna i serien gör dem till en perfekt bakgrund för växterna. Antracit, grått, elfenben, svart eller brunt – var och en av färgerna har sin tjusning. Materialet vi har använt för färgningen av dem är av mycket hög klass och det är alltså inget problem att låta krukorna stå i fullt solljus.

Krukor med isoleringsskikt
De här krukorna skyddar växternas rötter. Det orangefärgade isoleringsskiktet ser till att temperaturen i jorden hålls på en jämn nivå och att vattnet hålls kvar i jorden, så att man inte behöver vattna så ofta. Om det blir riktigt varma dagar under sommaren, håller isoleringen temperaturen nere och långt in på hösten skyddar den mot kylan.

Här finns ytterligare information om egenskaperna hos våra enastående krukor ” Made in Holland“.
Krukor för användning inomhus och utomhus
Den här blomkrukan i Capis räfflade serie passar på en terrass eller balkong, men den är lika fin inomhus som inredningsdetalj. Om den ska stå ute ska man borra upp ett hål på c:a 2 ½ cm i botten. Då kan överflödigt vatten rinna av så att inte växtrötterna tar skada.

Livslång garanti
De här krukorna har livslång garanti för produktionsfel. Om något händer med krukan eller om du har något annat problem är du alltid välkommen att vända dig till vår kundtjänst.

Produktfakta om Capi Nature Rib NL
– frostbeständig
– UV-beständig
– hållbar mot att krossas
– ultralätt
– 100 % återvunnen och återvinningsbar