Kandava & fågelfrö paket

Kandava & fågelfrö paket
Artikelnummer fskandava1kg
279,90 kr 299,80 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss
Den här produkten är tillfälligt slutsåld

Ett fågelbord på marken drar till sig rödhakar, och olika trastar. Kandava är ett robust fågelbord i fint utförande med rundade kanter. Bottnen av nätmaskor gör att regnvatten snabbt rinner bort och maten håller sig fräsch längre, samtidigt som det hindrar att fröna sprids och blir till ogräs.

Placera fågelbordet i en del av trädgården där fåglarna har vegetation i närheten, där de kan ta skydd om de känner sig hotade. Bordet kan kombineras med någon av våra skyddsburar om man vill vill skydda småfåglarna från att bli angripna av rovdjur eller bortjagade av större fåglar när de äter.

Denna fågelfröblandning har ett ovanligt stort antal ingredienser. Den blir speciellt matnyttig genom sitt rika innehåll av oljerika fröer såsom solrosfrön. Den är därför inte bara uppskattad av fröätare, utan även av fåglar som älskar fett. Den här blandningen kan man strö ut på marken eller lägga på fågelbord under hela året. Då får markätande fåglar som sparvar, rödhakar, finkar, grönfinkar, trastar och duvor den idealiska näringen, som för övrigt kommer att tilltala även andra fåglar.

Ditt paket innehåller:

  • Fågelbord Kandava 1 av Fågelbord Kandava
  • Fågelfröblandning för fågelbord 1 kg 1 av Fågelfröblandning för fågelbord 1 kg