Fågelmatare Grivola för jordnötssmör (återvunnen plast)

[SE]5 Year Guarantee
Fågelmatare Grivola för jordnötssmör (återvunnen plast)
Artikelnummer 314000119
349,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Hållaren Grivola för jordnötssmörburkar är inte bara snygg att se på utan har också den fördelen att den är tillverkad av återvunnet plastmaterial (HDPE). På det sättet återvinner vi ändliga resurser samtidigt som du får ett hållbart och tillförlitligt fodersystem. Självfallet är alla produkterna i den här serien återvinningsbara igen, när den tiden kommer

Materialet har utformats med omsorg så att det får en naturlig utstrålning genom att ytan liknar trä. Därför är det lätt att passa in i en naturlig trädgård. Det återvunna materialet har ytterligare fördelar: det angrips inte av röta och skyddar mot både dåligt väder och plundrare som hackspettar och kråkor. Det är också UV-beständigt och blir alltså inte urblekt. De här egenskaperna gör att Vivara kan lämna 5 års garanti på de här produkterna.

Kort och gott: Med produkter av återvunnet material gynnar du inte bara fåglarna i din trädgård, utan hjälper också till att reducera de stora mängderna plastavfall. Det är något som alla har fördel av.

Jordnötssmör är en verklig delikatess för trädgårdens fåglar. Häng upp hållaren och sätt i burken med jordnötssmör. De första matgästerna kommer inta att dröja länge!

Längd
20cm
Bredd
13.5cm
Höjd
18.5cm
Färg
Olika
Material
Plast