Insektshotell Elba

FSC
Insektshotell Elba
Artikelnummer 92063
399,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • 50 kr fraktavgift eller fraktfritt över 500 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald

Det här insektshotellet, Elba, har skräddarsytts för olika sorters flygfän. Var och en av de fem våningarna är tänkt för en speciell sorts insekt. De olika rören passar perfekt för solitärbin att lägga ägg i. Den gröna våningen är gjord för fjärilar, medan den därunder har öppningar för nyckelpigor och blomflugor. Delen med runda hål  passar, liksom partiet under taket, framför allt till solitärbin. Andra insekter trivs bäst bland furuspånen. Insektshotellet Elba erbjuder helt enkelt bostäder som passar olika slags småkryp. 

Insekter är hemliga vapen i kampen mot skadedjur. Nyckelpigor är t.ex. verkliga bladlusutrotare. 

Häng upp insektshotellet Elba på en solig och framför allt vindskyddad plats med rikligt med blommande växter i närheten. Och titta i vårt växtsortiment. Hos Vivara finns många slags växter som lockar till sig insekter.

21 x 12,5 x 65 cm

Det här insektshotellet, Elba, har skräddarsytts för olika sorters flygfän. Insekter är hemliga vapen i kampen mot skadedjur. Nyckelpigor är t.ex. verkliga bladlusutrotare. Var och en av de fem våningarna är tänkt för en speciell sorts insekt.

De olika rören passar perfekt för solitärbin att lägga ägg i. Den gröna våningen är gjord för fjärilar, medan den därunder har öppningar för nyckelpigor och blomflugor. Delen med runda hål passar, liksom partiet under taket, framför allt till solitärbin. Andra insekter trivs bäst bland furuspånen. Insektshotellet Elba erbjuder helt enkelt bostäder som passar olika slags småkryp. 

Häng upp insektshotellet Elba på en solig och framför allt vindskyddad plats med rikligt med blommande växter i närheten. 

Längd
12.5cm
Bredd
21cm
Höjd
65cm
Färg
Grön
Material
Trä
Skriv ditt eget omdöme
Omdömen kan endast skrivas av kunder med ett kundkonto. Logga in eller skapa ett konto
Köp tillsammans och spara
=
Spara 20,00 kr
719,70 kr

Andra kunder köpte också