Hängande fågelmatare för jordnötter Miletto (återvunnen plast)

[SE]5 Year Guarantee
Hängande fågelmatare för jordnötter Miletto (återvunnen plast)
Artikelnummer 936530119
399,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Foderhuset Jupiter är en av de allra mest uppskattade modellerna i vårt sortiment. Därför har vi nu producerat det i en variant med namnet Miletto, av återvunnen och ny HDPE (högdensitets polyetenplast). Det gör den här favoritmodellen extra genomtänkt ur miljösynpunkt, eftersom ett syntetmaterial faktiskt har fått ett andra liv och inte belastar sophanteringen. Den dag foderhuset Miletto har tjänat ut kommer också det självklart att kunna återvinnas.

Materialets utseende är svårt att skilja från riktigt trä. Det har flera fördelar. Det ruttnar inte, det är rovdjurssäkert och det är UV-beständigt och blir alltså inte blekt av solljus. Det här miljövänliga materialet är hållbart och vattenavstötande, vilket gör det långlivat. Vivara ger inte mindre än 5 års garanti. Du kommer att ha glädje av att bjuda fåglarna på foder från den här modellen och dessutom lämnar du ett bidrag till miljön.

När huset skall fyllas på skjuter man helt enkelt upp taket längs snöret. Snart kommer du att kunna se fåglarna sitta och äta på alla sidor av det här foderhuset.

Material
Återvunnen plast (HDPE)
Längd
20cm
Bredd
17cm
Höjd
20cm