Företagserbjudanden från Vivara

Företagserbjudanden från Vivara

Talgbollshållare hus 1000 st

Talgbollshållare hus 1000 st

Den här dekorativa talgbollshållaren av svart metall rymmer tre talgbollar. Den har en fin dekoration i form av antingen ett hus och har en praktisk hake för upphängning på den plats du väljer. Talgbollar är ett kaloririkt foder som snabbt fyller på fåglarnas fettreserver. Och du får glädje både av att se den snygga hållaren och att betrakta fåglarna, som så gärna kommer och äter där. Varje månad har vi ett specialerbjudande (inkl. rabatter) för dig som är företagskund. I mars/april månad har vi en 'Talgbollshållare Hus' a 39.99 kr* st inkl. moms och frakt (min. beställning 1000 st)

Beställ här
Fågelholk Stavanger 1000 st

Fågelholk Stavanger 1000 st

Fågelholken Stavanger har en håldiameter på 32 mm och passar speciellt för större mesar, t.ex. talgoxe. Björkträets naturliga utseende kombineras med prydliga accenter, som den urfrästa kanten runt hålet och de släta kanterna. Det svarta taket kan skruvas av när man rengör holken efter häckningssäsongen. Den urholkade björkstammen med sina samtida detaljer passar både i moderna trädgårdar och i trädgårdar som mer liknar en skogsmiljö. Varje månad har vi ett specialerbjudande (inkl. rabatter) för dig som är företagskund. I mars/april månad har vi en 'Fågelholk Stavanger 32 mm' a 99.99 kr* st inkl. moms och frakt (min. beställning 1000 st)

Beställ här

Vi arbetar tillsammans med miljö- och djurskyddsorganisationer som står oss nära. Det finns mycket kvar att göra för att skydda och värna om naturen i vår omgivning, men tack vare era insatser kan vi tillsammans bidra till att ge hjälp åt naturen runt oss