Hängande fågelmatare Mont Blanc (återvunnen plast)

[SE]5 Year Guarantee
Hängande fågelmatare Mont Blanc (återvunnen plast)
Artikelnummer 352000119
1 499,90 kr

Det hållbara foderhuset Mont Blanc är inte bara snyggt att se på utan har också den fördelen att det är tillverkat av återvunnet plastmaterial (HDPE). På det sättet återvinner vi ändliga resurser samtidigt som du får ett hållbart och tillförlitligt fodersystem. Självfallet är alla produkterna i den här serien återvinningsbara igen, när den tiden kommer.

Materialet har utformats med omsorg så att det får en naturlig utstrålning genom att ytan liknar trä. Därför är det lätt att passa in i en naturlig trädgård. Det återvunna materialet har ytterligare fördelar: det angrips inte av röta och skyddar mot både dåligt väder och plundrare som hackspettar och kråkor. Det är också UV-beständigt och blir alltså inte urblekt. De här egenskaperna gör att Vivara kan lämna 5 års garanti på de här produkterna.

Kort och gott: Med produkter av återvunnet material gynnar du inte bara fåglarna i din trädgård, utan hjälper också till att reducera de stora mängderna plastavfall. Det är något som alla har fördel av.

Hantering:
Skjut bara upp taket längs snodden och fyll på foderhuset med hjälp av en skopa. I hållaren kan man också sätta i energiblock. Den öppnas lätt med ett klick.

Längd
27cm
Bredd
49cm
Höjd
31cm
Material
Återvunnen plast (HDPE)