Fågelmat Premium Proteinrik Insektsmix med pellets 2,5 kg

Fågelmat Premium Proteinrik Insektsmix med pellets 2,5 kg
Artikelnummer 10995
209,90 kr 83,96 kr per 1 kg
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Vår blandning Premium Proteinrik Insektsmix innehåller en väl balanserad sammansättning av protein, kalk och kaloririka ingredienser. Den innehåller fett från insekter, svarta solrosfrön och fluglarver och är en perfekt blandning för trädgårdsfåglar. Många fåglar, som t.ex. mesar, rödhakar, koltrastar och finkar älskar insekter. Fluglarverna innehåller en massa kalk, som hjälper till att hålla fåglarnas fjädrar och deras benstommar starka. Larverna kommer från svart soldatfluga och är en väldigt bra mat.

Fettet i blandningen kommer från insekter och det kan framställas på ett mera hållbart sätt än när man använder fett från däggdjur. Det betyder att den här blandningen är ett bra val både för vår planet och för dina fåglar.

Blandningen passar året runt. Den ger ett proteintillskott under sommaren och fettet håller fåglarna varma under den kalla årstiden. Premium Proteinrik Insektsmix kan serveras antingen på ett fågelbord eller i någon lämplig fröautomat.

Paketstorlek
2.5kg
Kalorier (per 100 g)
450
Sammansättning

pellets med insekter (vetemjöl, vetestärkelse, fett och protein från insekter), svarta solrosfrön och kalciummaskar (10%)

Analyserat innehåll

råprotein 12.9%, råfett 25.5%, växttråd 4.7%, aska 2.1%.