Fågelfrö läckerbitar 2,5 kg

Fågelfrö läckerbitar 2,5 kg
Artikelnummer 240470119
179,90 kr 71,95 kr per 1 kg
  • 3-5 dagars leveranstid
  • Smidig hemleverans för endast 150 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald
  • 96% av våra kunder skulle rekommendera oss

Fåglarna betyder mycket för våra trädgårdar, så det är viktigt att se till att de har det bra och trivs. För att de ska hålla sig friska och sunda, är det viktigt man ser till att mindre fåglar såsom t.ex. rödhakar och blåmesar har tillgång till mat i små bitar som är fullpackade med näringsrika och energitäta ingredienser.

De här små läckerbitarna är sammansatta efter ett recept som en av våra egna specialister har utvecklat, så vi är säkra på att de mindre fåglarna i din trädgård kommer att uppskatta dem.

Läckerbitarna innehåller minifettpiller som ser till att små fågelarter lätt kan picka i sig den näring de behöver. De innehåller också malda solrosfrökakor, solrosfrön, torkade mjölmaskar och malda jordnötter. Allt detta är mat som  små fåglar gillar. Vi är övertygade om att fåglarna kommer att samlas kring din matningsplats för att förse sig med de här små godbitarna.

Paketstorlek
2.5kg
Kalorier (per 100 g)
465
Sammansättning

Mini pellets (vetemjöl, talg, vetestärkelse, solrosfrön , jordnötsmjöl, torkade mjölmask, vinbär, livsmedelsfärg), hackade jordnötter, skalad och krossad havre, gul hirs, krossad majs, solroskärnor, hackade solroskärnor och vegetabilisk olja

Analyserat innehåll

17.1% råprotein, 29.6% råfetter, 3.3% råfiber, 3% mineralämnen