4 oktober 2021 är Djurens Dag, World Animal Day, dagen då djurskyddsorganisationer runt om i världen ökar medvetenheten om djurens välbefinnande. Djurens välbefinnande bör vara något vi alla prioriterar högt.

Vi vill fira dagen genom att erbjuda 15% rabatt* på ditt köp med rabattkod: SERAB921 mellan 1 - 4 oktober 2021.

Det finns många olika sätt att hjälpa djuren. Alla insatser räknas, även högen med trädgårdsavfall som ligger i hörnet av trädgården som inte har kommit till återvinningsplatsen ännu, låt den ligga och trädgårdens djurliv kommer att kunna ta skydd och njuta av vintern i den.

Genom att se till att de alltid har tillgång till mat ger du dem en större chans att överleva. Vatten är också en viktig faktor för djuren och när frosten tar tag kan du med fördel erbjuda krossade isbitar.

Det finns många evenemang runt om i världen idag för att fokusera på djurens välbefinnande. Många djur runt om i världen lider på grund av dåliga förhållanden för dem. Hjälp de svenska djuren till ett ännu bättre djurskydd.

Kom ihåg: ALLT RÄKNAS!

Rekommenderade kategorier:

Ekorrar       Igelkottar       Fågelmat       Fågelmatare

*Erbjudandet gäller endast med rabattkoden, som man skriver in vid varukorgen i samband met utcheckningen i kassan. Rabattkoden gäller endast mellan 1 - 4 okt 2021.
Allmänna villkor gäller.