Arbeta hemifrån

En arbetsdag är vanligtvis mer produktiv när du tar en paus för att få mer energi. Så varför inte stanna och lyssna på dina nya kvittrande kollegor. Att dela möten med djuren i trädgården med kollegor och familj får också andra inblandade och förhoppningsvis hjälper det dem att känna sig mindre isolerade under tiden de arbetar hemifrån.

En utfodringsplats i din trädgård eller uteplats är vanligtvis en omedelbar hit hos fåglarna. Att börja mata fåglarna kan vara så enkelt som att placera en fönstermatare på fönstret till ditt hemmakontor.

Ge ett urval av foder med höga näringsvärden för att locka många olika fågelarter. Vi har flera fröblandningar utan spill. Solrosfrön och jordnötter innehåller många kalorier och låter också fåglar äta effektivt. Talgbollar och energiblock ger också ett utmärkt energitillskott, glöm inte att också erbjuda mat med mjölmaskar som en extra godbit.

 

Dela med dig

Glöm inte att dela dina foton från din nya hemarbetsplats med oss på våra sociala medier och använd hashtaggen #homeofficefriends

Ladda ner vår roliga och färgglada 'arbeta hemifrån affisch' och locka nya kontorsvänner. Varför inte dela denna affisch med dina kollegor, arbetande vänner och familj som kanske uppskattar lite inspiration för sitt hemma kontor. Att ansluta till naturen och djurlivet kan vara en tillflyktsplats, särskilt eftersom vårt djurliv kommer att fortsätta som vanligt, så låt oss ta tid att uppskatta det.

 

Filtrera efter
per sida
  1. Hackspettsbistro
    149,90 kr
  2. Blockpaket - KANONPRIS
    199,90 kr