Apollo™ fröpaket

[SE]5 Year Guarantee
Apollo™ fröpaket
Artikelnummer 98485
349,90 kr
  • 3-5 dagars leveranstid
  • 50 kr fraktavgift eller fraktfritt över 500 kr
  • 35 års erfarenhet av biologisk mångfald

Apollopaketet är mycket omtyckt. Det innehåller vår bästa fröautomat - foderautomaten Apollo 3 med Click & Go-systemet, plus 1 kg av en av de bästa fodersorterna, Hi-energyblandning Plus. Tillsammans passar de för en mängd olika fågelarter och det blir inte något skräp kring matplatsen.

Hanteringen av Apollo foderautomater är enastående enkel. Tack vare Click & Go-systemet kan man utan verktyg lätt ta isär automaten för att göra den ren. Sittringarna vid de tre öppningarna bidrar till att fåglarna kan äta i sin naturliga sittställning. Det gör att de har god överblick över omgivningen och snabbt kan upptäcka om det finns några faror. Det speciella luftningssystemet i locket motverkar kondens inuti automaten, vilket gör att maten håller sig fräsch.

Hi-energyblandning Plus hör sedan många år till Vivaras bästsäljare. Det höga näringsinnehållet gör att många olika fågelarter uppskattar det. Tack vare att solrosfröna är skalade och hackade kan även små fåglar tillgodogöra sig fodret. Ingredienserna är redan skalade och krossade, och därför blir det inga rester kring matplatsen. Krossade frön gror inte, så det blir inget ogräs.

Innehåll: Hackade jordnötter, hackade och skalade solrosfrön, grovmalen majs, skalad havrekross och hirs.

Om du uppskattar en ren och prydlig matplats för fåglarna så är det här paketet rätt val!

Höjd
36cm
Diameter
8cm
Öppningar
3
Kapacitet
450 g
Material
Pulverbelagd metall
Skriv ditt eget omdöme
Omdömen kan endast skrivas av kunder med ett kundkonto. Logga in eller skapa ett konto