Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Gåvor & Tillbehör

Gåvor & TillbehörTillbehör
Foderskopa
 
Fyll på foderautomaterna med ett minimum av besvär eller spill. Med integrerat handtag och flat botten för enkel förvaring och användning.Längd: 36 cm
Rengöringsvätska
 
Biologiskt nedbrytbar och desinficerande vätska som grundligt tar bort bakterier och sjukdomsframkallande organismer. Trots detta är den ofarlig för djur. Sprayformen gör den enkel att använda. Idealisk för rengöring av foderautomater och vattenskålar.Innehåll 500 ml brukslösning
Vivaraborste
 
Foderautomater rengörs enkelt och grundligt inuti med hjälp av Vivaras borste. 94111:   ø 6,3 cm, Längd 53 cm94112:   ø 9 cm, Längd 77 cm
Från 75:-
BugAway (Väck med småkryp)
 
BugAway hjälper till att avlägsna småkryp utan att döda dem. Endast på en armlängds avstånd! När smådjuren är instängda i behållaren i änden på stången så kan de släppas ut utomhus - eller visas upp på ett säkert sätt för att intressera barnen. Bugaway svart Beställ.no. 94315 Längd 30 cm Ø 14,5 cm   Beställ.no. 94314 Längd 73 cm Ø 14,5 cm
Från 129:-
Vivaras brevkort (7 st. + kuvert)
 
Detta enastående set består av 7 kort med kuvert. Korten, med motiv av bl.a. rödhake, igelkott, koltrast och ekorre passar för alla tillfällen. En glädje att skicka och att få.
Bordsskrapa
 
Denna kraftiga bordsskrapa är enkel och hygienisk för rengöring av fågelbord/fågelholkar. Tillverkad i metall med vadderat handtag för bra grepp. 30 x 10 x 8 cm
Från 44:-
Anteckningsblock Fåglar
NYHET
Praktiskt anteckningsblock med vackra fågelmotiv på varje sida – och naturligtvis gott om plats för noteringar.  Mått: 135 x 95 mm, 164 sidor 
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Gåvor
Dörrstopp Duva
NYHET
Prydligt och smart formgiven dörrstopp i form av en duva. Skjut bara in duvans stjärtfjädrar under dörren, så kan den inte slå igen av sig själv.
Metalbird Större hackspett
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta större hackspetten av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 29 cm längd  : 13,5 cm
Metalbird Rödhake
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta rödhaken av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 14 cm Längd: 29 cm
Metalbird Gärdsmyg
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta gärdsmygen av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 13,5 cm längd  : 29 cm
Metalbird Kungsfiskare
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta kungsfiskaren av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer höjd: 17,5 cm längd: 29 cm
Metalbird Uggla
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta ugglan av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 29 cm Längd: 23 cm
Metalbird Koltrast
NYHET
Dekorera din trädgård med den här eleganta koltrasten av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 20 cm Längd: 29 cm
Nyckelring och - skåp Sparv
NYHET
Med den här praktiska nyckelringen med tillhörande nyckelskåp, behöver du inte leta efter dina nycklar runtom i huset. Nyckelringen är utformad som en sparv och skåpet är gjort som en holk. Sparven fungerar också som visselpipa.
Dörrmatta Rödhake
NYHET
På den här praktiska dörrmattan hälsar en rödhake dina gäster välkomna . Ett trevligt blickfång vid entrédörren och dessutom en trevlig present. Mått: 75 x 45 x 0,5 cm. Tillverkad i 100% återvunnet gummi och är inte lämpligt för PVC-golv.
Dörrmatta Blåmes
NYHET
På den här praktiska dörrmattan hälsar en blåmes dina gäster välkomna. Ett trevligt blickfång vid entrédörren och dessutom en trevlig present. Mått: 75 x 45 x 0,5 cm. Tillverkad i 100% återvunnet gummi och är inte lämpligt för PVC-golv.
Nyckelring och -hållare Sparv, duo
NYHET
Här har ni en ovanlig presentidé: Nyckelhållaren "Sparv", duo. Nyckelskåpet är utformat som en holk, medan nyckelringarna är i form av en vit och en limegrön fågel. Håller reda på dina nycklar och har en extra kul detalj - när man blåser i fåglarna visslar de.
Nyckelhållare Uggla
NYHET
Den här vaksamma ugglan håller reda på dina nycklar. När man hänger upp nycklarna öppnar ugglan sina ögon. Om hållaren är tom har den ögonen stängda. Levereras tillsammans med en passande nyckelring och klisterremsa för väggmontage. Kan även skruvas upp.  
Klädkrok Sparv grön
NYHET
En limegrön sparv vaktar den här klädkroken, som levereras i ett set med två stycken. Krokarna monteras enkelt med skruv på väggen. En både dekorativ och praktisk present.
Klädkrok Sparv vit
NYHET
En prydlig vit sparv har slagit sig ner på den här klädkroken, som levereras i ett set med två stycken. Krokarna monteras enkelt med skruv på väggen. En både dekorativ och praktisk present.
Väggklocka Uggla
NYHET
Tack vare den här klockan, som lyser i mörkret behöver du inte tända ljuset för att få reda på hur mycket klockan är. Ge den här ugglan en fin plats hemma hos dig, eller låt någon vän få glädje av den. Drivs med AA-batteri ( ingår inte). Diameter: 20 cm.
Kontaktlinsbehållare Uggla
NYHET
Praktisk och kul behållare för kontaktlinser med uggledesign. Bra både hemma och på resor. Finns i färgerna blått, rosa och grönt.
Från 49:-
Gemhållare Fågelbo
NYHET
Det här fågelboet ser till att dina gem håller sig samlade och lätt åtkomliga i skålen. Den limegröna fågeln passar perfekt i sitt bo. Levereras i en originell förpackning i form av en fågelholk - en trevlig presentidé.  
Dörrmatta av kokos med fågelmotiv
NYHET
Dörrmatta av kokos med fågelmotiv Låt fåglarna på den här dörrmattan hälsa dig välkommen hem! Mattorna är tillverkade av slitstark kokosfiber och passar vid vilken entré som helst.  Mått: 120 x 40 x 1,8 cm.
Från 249:-
Nyckelring Blåmes
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en blåmes. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Kungsfiskare
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en kungsfiskare. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Rödspov
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en rödspov. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Kentsk tärna
 
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en kentsk tärna. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Gråsparv
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en gråsparv. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Minervauggla
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en minervauggla. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Ladusvala
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en ladusvala. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Nyckelring Rödhake
NYHET
Fin nyckelring av metall med din favoritfågel. Framsidan har en detaljerad avbildning av en rödhake. Den är fint arbetad och 15 mm tjock, 30 mm hög och 40 mm bred. Nu kan du visa vilken fågel som är din favorit. Dessutom är den här nyckelringen en trevlig present. Finns också med andra fågelarter.
Paraply med småfåglar
NYHET
Vackert stabilt paraply med vackert motiv av de vanligaste fåglarna i våra trädgårdar. Nu kan du visa ditt intresse för naturen. Paraplyet är också den perfekta presenten till en fågelintresserad vän. Produktinformation: Ø: 120 cm Längd på skaftet: 95 cm
Stor mugg Blåmes
NYHET
Den här porslinsmuggen kommer att ge anledning till extralånga fikapauser. Det är vår XL-modell som rymmer hela 46 cl. Blåmesarna är vackert tecknade av Marjolein Bastin, och de ger muggen en trivsam charm. Den extrastora muggen Blåmes ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den kommer förpackad i ett stabilt paket. Produktinformation: Höjd: 10 cm Diameter: 10 cm Material: porslin
Stor mugg Rödhake
NYHET
Den här porslinsmuggen kommer att ge anledning till extralånga fikapauser. Det är vår XL-modell som rymmer hela 46 cl. Rödhaken är vackert tecknad av Marjolein Bastin, och ger muggen en trivsam charm. Den extrastora muggen Rödhake ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den kommer förpackad i ett stabilt paket. Produktinformation: Höjd: 10 cm Diameter: 10 cm Material: porslin
Metalbird Tofsmes
 
Dekorera din trädgård med den här eleganta Tofsmes av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer: höjd  : 14 cm längd  : 25 cm
Metalbird Nötväcka
 
Dekorera din trädgård med den här eleganta Nötväcka av metall. Sätt upp den i ett träd, lys upp ett trist plank eller liva upp entrén. Tillverkad av corténstål, som har en stabil rostliknande yta som inte behöver målas. Levereras i en elegant presentkartong. Ett fint tillskott i trädgården och en perfekt present. Detaljer Höjd: 14 cm Längd: 25 cm
Adressbok Fjärilar
NYHET
En praktisk och vacker adressbok med alfabetsregister och fjärilsdesign. Styva pärmar och gummibandsförslutning skyddar dina anteckningar.    Mått: 15 x 21 x 0,8 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Marjolein Bastin
Stor mugg Blåmes
NYHET
Den här porslinsmuggen kommer att ge anledning till extralånga fikapauser. Det är vår XL-modell som rymmer hela 46 cl. Blåmesarna är vackert tecknade av Marjolein Bastin, och de ger muggen en trivsam charm. Den extrastora muggen Blåmes ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den kommer förpackad i ett stabilt paket. Produktinformation: Höjd: 10 cm Diameter: 10 cm Material: porslin
Stor mugg Rödhake
NYHET
Den här porslinsmuggen kommer att ge anledning till extralånga fikapauser. Det är vår XL-modell som rymmer hela 46 cl. Rödhaken är vackert tecknad av Marjolein Bastin, och ger muggen en trivsam charm. Den extrastora muggen Rödhake ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den kommer förpackad i ett stabilt paket. Produktinformation: Höjd: 10 cm Diameter: 10 cm Material: porslin
Mugg Blåmesar medium
NYHET
Vackra naturtrogna blåmesar, tecknade av Marjolein Bastin, pryder den här mellanstora proslinsmuggen (37 cl).  Den medelstora muggen Blåmesar ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den levereras i en stabil förpackning. Produktinformation: Höjd: 9,5 cm Diameter: 9 cm Material: porslin
Mugg Rödhake medium
NYHET
En vacker naturtrogen rödhake, tecknad av Marjolein Bastin, pryder den här mellanstora proslinsmuggen (37 cl). Muggen Rödhake i mediumstorlek, ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i muggen tål mikrovågsugn och diskmaskin och den levereras i en stabil förpackning. Produktinformation: Höjd: 9,5 cm Diameter: 9 cm Material: porslin
Set med två tallrikar Blåmes/Rödhake
NYHET
Vackra, naturtrogna teckningar av blåmes och rödhake, avbildade av Marjolein Bastin, pryder det här setet med två desserttallrikar. En perfekt present inte minst tack vare den stabila och vackra förpackningen. De här småtallrikarna Blåmes/Rödhake ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i tallrikarna tål mikrovågsugn och diskmaskin. De är 18 cm i diameter och totalt 3 cm höga.  Produktinformation: Höjd: 3 cm Diameter: 18 cm Material: porslin
Set med två fat för tepåsar Blåmes/Rödhake
NYHET
Det här setet består av två små fat för tepåsar, i söt utformning som små tekannor. De vackra bilderna på den är gjorda av konstnären Marjolein Bastin. De levereras i en vacker och stabil förpackning och är en perfekt presentidé.  Setet med två fat ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i faten tål mikrovågsugn och diskmaskin. Diametern är 9 cm. Produktinformation: Höjd: 3 cm Diameter: 9 cm Material: porslin
Set med två skålar Blåmes/Rödhake
NYHET
Set med två skålar med vackra bilder av blåmes respektive rödhake. De är designade av konstnären Marjolein Bastin. Skålarna levereras i en vacker och stabil förpackning, som gör dem till en perfekt present. Det här setet med skålar ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinsskålarna tål mikrovågsugn och diskmaskin. De är 12 cm i diameter. Produktinformation: Höjd: 4 cm Diameter: 12 cm Material: porslin
Set med två fat Blåmes/Rödhake
NYHET
Det här setet består av två småfat med vackra fågelbilder av konstnären Marjolein Bastin. De levereras i en stabil och vacker förpackning, som gör dem till en perfekt present.   Det här setet med fat ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Porslinet i faten tål mikrovågsugn och diskmaskin. De är 12 cm i diameter. Produktinformation: Höjd: 3 cm Diameter: 12 cm Material: porslin
Kakfat Blåmes/Rödhake
NYHET
På kakfatet i två våningar passar det bra att bjuda på olika godbitar. Den nedre våningen är 21 cm i diameter och är prydd av blåmesar, medan den övre, som är 18 cm i diameter, har en rödhake. Designen är gjord av konstnären Marjolein Bastin. Den vackra och stabila förpackningen gör det här kakfatet till en perfekt present. Kakfatet ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Kakfatet tål maskindisk. Produktinformation: Höjd: 21 cm Diameter : 21 resp. 18 cm Material: porslin
Tårtspade Blåmes/Rödhake
NYHET
Den här tårtspaden är dekorerad med söta småfåglar, avbildade av konstnären Marjolein Bastin. Den vackra och stabila förpackningen gör tårtspaden till en perfekt present. Tårtspaden ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Greppet är av porslin, medan själva spaden är av ädelstål. Tårtspaden tål maskindisk. Produktinformation: Höjd: 28 cm Bredd: 8 cm Material: porslin och ädelstål
Tårtgafflar Fåglar
NYHET
Den här förpackningen innehåller tre dessertgafflar, med vackra avbildningar av rödhake, blåmes och steglits, gjorda av konstnären Marjolein Bastin. De levereras i en stabil och vacker förpackning och är en perfekt present. Tårtgafflarna ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Själva gafflarna är av ädelstål, medan delen med fågelbilderna är av konstmaterial. Gafflarna tål maskindisk. Produktinformation: Höjd: 14,5 cm Material: ädelstål och polyresin (ett tåligt och stabilt hartsmaterial)
Teskedar Fåglar
NYHET
Det här setet består av tre teskedar, med vackra avbildningar av rödhake, blåmes och steglits, gjorda av konstnären Marjolein Bastin. De levereras i en stabil och vacker förpackning och är en perfekt present. Teskedarna ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter", som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Själva skedarna är av ädelstål, medan delen med fågelbilderna är av konstmaterial. Gafflarna tål maskindisk. Produktinformation: Höjd: 14,5 cm Material: ädelstål och polyresin (ett tåligt och stabilt hartsmaterial)
Teburk med fyra fack
NYHET
Naturtrogna avbildningar av rödhake, blåmes och steglits gör den här teburken till något alldeles extra. Bilderna är gjorda av konstnären Marjolein Bastin. Den levereras i en vacker, stabil förpackning, som gör den idealisk som present. Teburken ingår i Marjolein Bastins serie "Pip och kvitter" , som har enastående fina teckningar av älskade fåglar i trädgården. De vackra naturtrogna färgbilderna är typiska för den här holländska konstnärens känsla för naturen. En serie som gör alla fågelvänner glada. Produktinformation: Höjd: 16 cm Bredd: 14 cm Höjd: 7 cm Material: metallplåt
Kökstillbehör
Glasunderlägg med fåglar i 6-pack
NYHET
Det här setet består av 6 underlägg med fina illustrationer av välkända trädgårdsfåglar, t.ex. rödhake, blåmes och bofink. Levereras i 6-pack. Mått: 10,5 x 10,5 cm.
122:-
10% rabatt!
Liten Bricka med fåglar
NYHET
Den här dekorativa och stadiga melaminbrickan sticker ut, med sina fina teckningar av fåglar, t.ex. rödhake, blåmes och koltrast. Mått: 24 x 36 cm.
Kökshanddukar med fåglar, 2-pack
NYHET
De här båda dekorativa och användbara kökshanddukarna eller dukarna har fin dekor av välkända fågelarter såsom rödhake, gärdsmyg och gråsparv. Hög kvalitet från England. Förpackningen innehåller 2 st i storleken 48 x 70 cm.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Köksförkläde Rödhake
NYHET
Fint bomullsförkläde i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet. Reglerbara band i hals och midja och en rejäl ficka fram. Mått: 62 cm bredd, 82 cm längd (utom bandet i halsen). Maskintvätt. Utom köksförklädet med rödhakemotiv finns det också andra produkter i serien med rödhakar, kökshanddukar och en kopp med fat. 
Grillvante Rödhake
NYHET
Dekorativ grillvante av 100 % bomull i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet. Den här praktiska dubbla grillvanten skyddar händerna från att bli brända på heta ugnsfat.  Mått: 88 x 18,5 cm. Maskintvätt.    Utom grillvantarna finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. ett köksförkläde och en kopp med fat. 
Kökshandduk Rödhake
NYHET
Två vackra bomullshanddukar för köket i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet.  Mått: 47 x 71 cm. Maskintvätt.    Utom kökshandduken finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. köksförkläden och en kopp med fat.
Kopp med fat Rödhake
NYHET
Vacker kopp med fat i en attraktiv design med rödhakemotiv från Roy Kirkham. Den här familjefirman har funnits i 45 år och har blivit känd för sin höga kvalitet.  Mått: kopp Ø 11 cm, fat Ø 17 cm. Tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i en fin presentförpackning och är en perfekt gåva.  Utom koppen med fat finns det också andra produkter i serien med rödhakar, t.ex. kökshanddukar och köksförkläden. 
Flaskpropp Uggla
NYHET
Den här trevliga ugglan håller vinet fräscht. Sätt den bara på flasköppningen och vrid på ugglans huvud. Ugglans kropp sluter till om flaskhalsen och håller tätt. På så sätt håller sig vinet längre i en påbörjad flaska.
Korkskruv Sparv
NYHET
I den här korkskruven kombineras ädelstål och betsad ek. Korkskruven har också en kniv för att skära upp folien kring korken. Perfekt både i hemmet och i fickan.
Glasmarkör Kolibri
NYHET
Ingen risk att blanda ihop glasen, då man har gäster och mingel. Sätt en av de färgglada kolibrierna på glaskanten så slipper du blanda ihop ditt glas med andras. Set med sex fåglar i grönt, gult, rött, rosa, vitt och svart. (Levereras utan glas)
Form för isbitar Djur
NYHET
Piffa upp kalla drycker med isbitar i form av kaniner, ekorrar och igelkottar. Kan också användas för tillverkning av chokladpraliner.
Vattenhållare Fågel
NYHET
Den här hållaren gör att det blir riktigt kul att fylla vattenglasen. Sätt fast en pet-flaska i hållaren och öppna kranen med den lilla fina fågeln. Trevlig och praktisk hållare, som passar till flaskor i flera olika format.
Salladsskål Fåglar
NYHET
En snygg vit salladsskål som har något alldeles extra och blir en tillgång på matbordet. Överdelen av salladsbesticken är formade som fåglar. De är inte bara prydliga, utan när man satt de båda fåglarna på kanten av skålen, så halkar besticken inte ner i salladen. Både skålen och besticken är tillverkade av stabilt konstmaterial av hög kvalitet. Mått: 23,5 x 30 x 15,6 cm

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2017 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser  


Follow Vivara on Facebook