Vivara
  Hem | Om oss | Länkar | Partners | Kontakt | Ny kund / Mitt konto | a A | 0 Artiklar i varukorgen  
  Sök  Avancerad sökning  
 VIVARA INTERNETBUTIK

Beställ gratis
Katalog
Snabbeställning
Beställningsnummer
Beställ
Nyhetsmail
Anmälan
Informera en vän
Ditt namn
Din väns e-mailadress
Sänd

Vivara Kids

Vivara Kids

Din trädgård på baksidan, en stenig strandkant, dammen i parken - låt barnen vara där och en helt ny värld av förvåning och under öppnas för dina ögon. Återupptäck din egen barndom du också! Presentera dina barn - eller barnbarn - för den andlösa spänningen av ungfågelns första flygtur, en uggla som hoar på natten, eller deras första slingriga daggmask. Studera deras ansikten (och försök sedan besvara frågorna!) när de upptäcker det pyttelilla, rörliga ekosystemet under en sten eller en vedtrave. Det är så viktigt att vi undervisar våra barn och lär dem njuta av den naturliga världen medan de är unga. Respekten och entusiasmen de utvecklar för natur och viltliv vid sidan om oss kommer att berika deras liv för all framtid.Byggpaket
Bygg din egen fågelholk
 
Ett härligt sätt att få barn (och vuxna!) intresserade samt enkelt att göra. Med tydlig instruktion. Fågelholke-kit som innehåller trä, skruvar, spik, brickor och en hänganordning för att tillverka en holk med standardiserat ingångshål 32 mm lämplig för sparv, talgoxe och nötväcka. 16 x 16 x 29,5 cm
Byggpaket för foderhuset Jingo
NYHET
Vore det inte en rolig idé att bygga ett foderhus tillsammans med barn eller barnbarn? Allt som behövs till det finns i vårt byggpaket. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för spikarna (bra för nybörjare). Barnen kan säkert måla det i läckra färger. (Färg följer inte med). Sedan gäller det att hitta en riktigt bra plats i trädgården och så dröjer det nog inte länge förrän de första fågelgästerna kommer. Material och en tydlig anvisning för monteringen följer med. 17 x 14,5 x 18 cm.
Byggpaket för foderhuset Juna
NYHET
Vore det inte en rolig idé att bygga ett foderhus tillsammans med barn eller barnbarn? Allt som behövs till det finns i vårt byggpaket. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för spikarna (bra för nybörjare). Barnen kan säkert måla det i läckra färger. (Färg följer inte med). Sedan gäller det att hitta en riktigt bra plats i trädgården och så dröjer det nog inte länge förrän de första fågelgästerna kommer. Material och en tydlig anvisning för monteringen följer med. 17 x 14,5 x 18 cm.
Byggpaket för foderhuset Jinto
 
Skulle inte ett fint fågelbord att ha i trädgården vara kul att bygga, tillsammans med barnen? I så fall är byggsatsen Jinto helt perfekt. Samtliga delar levereras tillsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Ingen snickarverkstad eller stor verktygslåda behövs, det räcker med en hammare som barnen kan hantera. Med hjälp av den enkla handledningen går det lätt. Upphängningshaken skruvas enkelt in i träunderlag. När barnen sedan sätter färg på fågelbordet med målarfärg eller färgpennor finns det inga gränser för deras fantasi. Låt varje skapelse bli unik! Sedan gäller det att tillsammans hitta en plats i trädgården och att duka fram litet fågelmat och  vänta för att se vem som blir den första besökaren. Mått: bredd 20,5 höjd 20, längd 18 cm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Byggsats fågelholken Nala
 
Alla barn älskar att pyssla. Det tilltalar deras fantasi och de lär sig en massa. Med byggsatsen Nala kan de sätta ihop en verkligt fin fågelholk. Alla delarna är färdigsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Det behövs ingen snickarbod, en barntillåten hammare och en stjärnskruvmejsel räcker. Med hjälp av den lätta byggbeskrivningen sätter barnen ihop holken i ett nafs.  Måla till sist holken med färg eller färgpennor och låt barnens fantasi spela. Sedan behövs bara en lugn skyddad plats att sätta upp den på. Blir det inte spännande att se om det flyttar in en blåmes?  Mått: bredd 16, höjd 21, längd 20 cm. Håldiameter 28 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Byggsats fågelholken Nils
 
Det är lika kul för barn och vuxna att pyssla med byggsatsen Nils. Alla delarna är färdigsågade och har förborrade hål för hopsättningen. Snickarbod behövs inte, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggbeskrivningen sätter barnen ihop den här holken i ett nafs Sen blir det spännande att måla den, med målarfärg eller färgpennor. Låt barnens kreativitet få fritt spelrum, så blir varje holk unik. Till slut gäller det att hitta en bra, skyddad plats i trädgården för holken, och vänta på att de första sparvarna flyttar in! Mått: bredd 13, höjd 23,5, längd 17 cm. Håldiameter 35 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Byggsats fågelholken Nanda
NYHET
Visst kan man bygga en fågelholk själv - det är ett roligt pyssel för alla barn. Det är inte bara bra för deras fantasi utan också lärorikt. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Någon snickarbod behövs inte, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Den enkla handledningen hjälper barnen och det går fort att få holken färdig. Sedan är det dags att måla den med målarfärg eller färgpennor och barnens egen fantasi kommer att göra varje holk unik. Sätt upp Nanda på ett skyddat ställe i trädgården, och vänta på att en rödhake eller koltrast flyttar in i sitt nya hem. Mått: bredd 20, höjd 17,5, längd 16,5 cm. Håldiameter 28 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Byggsats Humleholken Pina
NYHET
Upplev tillsammans med barn eller barnbarn hur humlorna gör sig hemmastadda. Med den här byggsatsen kan barnen snickra en egen holk i en handvändning. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för hopsättningen. Ingen snickarbod behövs, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Den enkla bruksanvisningen gör att barnen lyckas med sitt bygge. Till sist kan de få sätta färg på sin  skapelse och göra varje humleholk unik. Sedan handlar det om att hitta en solig plats in trädgården och sätta upp holken och njuta av att se hur humlorna surrar runt kring sitt nya hem. Mått: bredd 15,5, höjd 20,5, längd 9 cm. Håldiameter 18 mm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Byggsats Fjärilsholken Dana
NYHET
Jättekul och lärorikt för små byggare - ett fjärilshus! Bra för utvecklingen av barnens kreativitet. Alla byggdelarna är färdigsågade och har förborrade hål för hopsättningen.   Inga speciella verktyg behövs,  utom en hammare, som barnen kan hantera och en stjärnskruvmejsel. Med hjälp av bygghandledningen kan barnen lyckas med att bygga en fjärilsholk lätt som en plätt!  Sen sätter bara fantasin gränser för hur den skall målas, med målarfärg eller färgpennor. Tips: Sätt upp fjärilsholken på en solig plats i trädgården och så gärna frön till en fjärilsblandning av blommor i närheten, så har du och barnen tillsammans skapat en färgrik miljö för de vackra fjärilarna.  Mått: bredd 14, höjd 19, längd 18 cm. Material: tillsågade byggdelar av trä, material för hopfogning, krok för upphängning.
Byggpaket, Fladdermusholk Igor
NYHET
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för fladdermusholken Igor får man dessutom intressant kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Man behöver ingen snickarbod för att bygga den här holken, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop fladdermusholken. Sedan kan de färglägga den med hobbyfärg eller färgpennor. Häng upp holken på en solig plats i trädgården och snart kommer fladdermössen att använda den som tillhåll. Den stora fördelen med att ha fladdermöss i trädgården är att de livnär sig på insekter och alltså reducerar antalet skadegörare på växterna. Mått: bredd 10,5 x höjd 30,5 x längd 20,5 cm Material: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp holken i.
Byggpaket, Foderautomat för ekorrar Sanjo
NYHET
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för en foderautomat för ekorrar får man dessutom rolig kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Det behövs ingen snickarbod för att bygga den här foderautomaten, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop foderautomaten och sedan kan de dekorera den med hobbyfärg eller färgpennor. Leta sedan rätt på en plats i trädgården där man kan se hur de roliga ekorrarna gör en massa akrobatiska övningar för att få upp locket på den.Mått: bredd 23,5 x höjd 25 x längd 12 cmMaterial: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp den i.
Byggpaket, Fågelholk Nell
NYHET
Det är roligt och lärorikt att pyssla med barnen och det uppmuntrar deras kreativitet. Med byggpaketet för fågelholken Nell får man dessutom intressant kunskap om naturen. Alla delarna levereras färdigsågade och med förborrade hål för spikarna. Man behöver ingen snickarbod för att bygga den här holken, det räcker med en hammare som barnen kan hantera och en krysskruvmejsel. Med hjälp av den enkla byggritningen kan barnen snabbt sätta ihop fågelholken och sedan kan de dekorera den med hobbyfärg eller färgpennor. Nu behöver man bara leta upp en bra och skyddad plats i trädgården och vips har t.ex. ett rödhakepar flyttat in i holken. Mått: bredd 14,5 x höjd 20 x längd 18 cm Material: tillsågade byggelement av trä, hopsättningsmaterial samt en krok att hänga upp holken i.
Barn
Världens bästa sätt att se skalbaggar.
 
Använd denna smidiga skål med inbyggt förstoringsglas för att kunna beskåda skalbaggar och andra insekter närmare. Glöm inte att släppa loss dem efter åt. För barn från 3 år. Förstorar två till fyra gånger!
24:-
20% rabatt!
Foderset
Rabatt
 
Foderautomaten på 23 cm plus 1 kg Premium foderblandning. Kanske är det just den här automaten som du saknar utanför köksfönstret. Paketet är också en perfekt present som du alltid kan ha liggande i beredskap.
Stor kikare för små djur
 
Ta en närmare titt på invånarna i din damm och i din trädgård. Denna kikare har ett roterande mikroskop med upp till 10x förstoring och levereras med en användbar pincett.
Inzoomningsrör
 
Dessa inzoomningsrör består av ett objektiv, en ögonlins och en rörlig lins, som du kan ändra så att du får olika förstoringar. En lampa som kan bli inbyggd samt 2 glas finns med i paketet samt en beskrivning. För barn från 6 år. Förstorar 20 till 40 gånger!
Slutsåld
Plyschfågel
NYHET
Gulliga kramdjur av plysch, perfekt sällskap för barn från 3 år! Fåglarna är så välgjorda att de liknar riktiga fåglar. De finns i tre olika sorter: rödhake, gärdsmyg och blåmes. Plyschfågeln kan tvättas, för hand eller i tvättmaskin. Tvättas i maximalt 40°C, torktumla inte. Storlek ca. 27 cm
Spegel
NYHET
Hopfällbar spegel till barnens upptäcktsfärder. 14,5 x 6,5 x 1,8 cm
Denna produkt är tillfälligt slutsåld
Mini-Insektsbon
 
De här små insektsbona är välkomna skyddsplatser för en massa nyttiga insekter. Solitärbin ( en sorts bin, som inte sticks), använder hålrummen och gångarna för att lägga sina ägg. Det här kan bli en spännande plats där barnen kan lära sig mer om insekternas värld! Välj någon av dessa tre prydliga modellerna och sätt upp boet på en plats där det är skyddat för dåligt väder, gärna i närheten av växtlighet. Boet sätts upp med en spik, högst 2 meter ovan mark. De båda bona “Bee” och “Bumble” kann också placeras stående på någon jämn yta.
Från 65:-
Insektssug
 
Här kommer en insektsfångare som hjälper barnen att studera småkryp. Sätt i den kortare slangen i öppningen. Närma sedan den längre slangen mot insekten – och sug. Insekten dras ner i burken, som har ett förstoringsglas på ovansidan med 6 gångers förstoring. Lämpligt från 5 år. 7 x 21 x 20 cm
Slutsåld
Lockpipa för fåglar
 
Med denna unika lockpipa kan du kommunicera med dina fåglar. Genom att vrida ståldelen med handen kan du härma olika ljud som fåglarna reagerar på.
Multi Insektslupp
NYHET
Med den här luppen kan man kolla insekter med 2 gångers förstoring. Räcker inte det? I så fall monterar man helt enkelt på en extra lupp och får 4 gångers förstoring. Inbyggd spegel, så att man kan se djuret underifrån, och för att se det på sidorna kan man bara fälla ut  sidoförstoringsglaset som förstorar 4 gånger. Med pincett och en plastinsekt.
Mega Insektslupp
NYHET
Den här extrastora luppen i med behållare kan man använda öppen eller stängd för att kolla insekter. Helt perfekt om man vill studera dem i lugn och ro. Förstorar 3 gånger.
Tillfälligt Slutsåld
Lupp med megalins
 
När man ger sig ut på upptäcktfärd får man inte glömma att ta med den här luppen. Den har utfällbart stöd, så att man har händerna fria. Pincetten förvaras i greppet. 3 till 7 gångers förstoring. 
Slutsåld
Nyckelring Groda med LED-lampa
NYHET
Den här roliga nyckelringen har en LED- lampa. När man trycker på knappen lyser grodans ögon upp och ett kväkande hörs.
Linjal Kanin
NYHET
Linjal av akrylplast med kaninkontur. Ett sånt här roligt tillbehör på ditt skrivbord, drar verkligen blickarna till sig. Längd 20 cm.
Mitt Första Fågelmatningspaket
NYHET
Ett startpaket för barnen med en fönstermatare med två öppningar, 1 kg foderblandning för foderautomater plus en affisch med trädgårdsfåglar. Foderautomaten sätts enkelt fast på rutan med hjälp av sugpropparna. Nu kommer barnen riktigt nära sine små fågelvänner och med hjälp av affischen kan de genast se vilka fåglar det är som kommer på besök.
Mysdjur & Handdockor
Mysdjur
 
Mysdjur av plysch, som får barnahjärtan att klappa litet extra! Handgjorda och av hög kvalitet. Höjd c:a 15 cm. Roliga att leka med och att samla!
Från 75:-
Handdockor
NYHET
Underbart söta handdockor som föreställer välkända djur - räv, igelkott och groda. Dockorna är omkring 25 cm höga och träs på handen som en handske, vilket gör det lätt att röra på huvudet och framtassarna. De här mysiga figurerna kommer att ge barnen inspiration till massor av lek och rollspel !
Från 156:-
20% rabatt!

  Hem | Om oss | Hjälp | Kontakt | Ny kund / Mitt konto  
  © 2017 Vivara / CJ Wildbird Foods Ltd.

Privacy | Allmänna bestämmelser  


Follow Vivara on Facebook